פילה באס בבלילת בירה (פיש אנד צ'יפס)

חומרים:3 פילה של דג באס (אריזת פילה דג ישראלי טרי של דגת הארץ)4 כוסות שמן לטיגון 1 כוס קמח1 כפית מלח1/2 כפית כמון1/4 כפית פלפל שחור1 כוס בירה בהירהפרוסות לימון להגשה אופן ההכנה:מחממים שמן על להבה בינונית לטיגון חצי עמוק.את הקמח, המלח, הכמון והפלפל מערבבים בקערה.כשהשמן כמעט חם, מוסיפים לקערה את הבירה וטורפים עד לקבלת בלילה אחידה וחלקה.טובלים בבלילה את פרוסות הדג (מייבשים את נתחי הפילה באמצעות מגבת נייר לפני). אחרי שהדג מצופה בכולו בבלילה בצורה אחידה נותנים לעודפי הבלילה לטפטף לקערה. מטגנים כ- 5 דקות עד לקבלת צבע זהוב.מעבירים את הדג המטוגן לנייר סופג.מגישים חם עם פרוסות לימון טריות וצ'יפס. מוצרי חברת דגת הארץ כשרים בהשגחת בד"ץ העדה החרדית ירושלים.

חומרים:
3 פילה של דג באס (אריזת פילה דג ישראלי טרי של דגת הארץ)
4 כוסות שמן לטיגון
1 כוס קמח
1 כפית מלח
1/2 כפית כמון
1/4 כפית פלפל שחור
1 כוס בירה בהירה
פרוסות לימון להגשה

אופן ההכנה:
מחממים שמן על להבה בינונית לטיגון חצי עמוק.
את הקמח, המלח, הכמון והפלפל מערבבים בקערה.
כשהשמן כמעט חם, מוסיפים לקערה את הבירה וטורפים עד לקבלת בלילה אחידה וחלקה.
טובלים בבלילה את פרוסות הדג (מייבשים את נתחי הפילה באמצעות מגבת נייר לפני). אחרי שהדג מצופה בכולו בבלילה בצורה אחידה נותנים לעודפי הבלילה לטפטף לקערה.
מטגנים כ- 5 דקות עד לקבלת צבע זהוב.
מעבירים את הדג המטוגן לנייר סופג.
מגישים חם עם פרוסות לימון טריות וצ'יפס.

מוצרי חברת דגת הארץ כשרים בהשגחת בד"ץ העדה החרדית ירושלים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר