שיפודי סלמון בבצק ויסקי ורוטב צ'ילי מתוק

חומרים (4 מנות):500 גר' סלמון טרי חתוך לקוביות גסות8 יח' שיפודי עץ (יקיטורי) ½ בקבוק שמן לטיגון עמוק חומרים לרוטב צ'ילי מתוק:5 עגבניות חתוכות גס2 פלפלי גמבה אדומים חתוכים גס5 כפות סילאן5 כפות סוכר1 כוס מיםקורט שאטה גרוסחומרים לבצק ויסקי:2 כוסות קמח לבן4 ביצים½ כוס מים או סודה לשתייהקורט מלח וקורט פלפל31 כוס ויסקיאופן ההכנה:הכנת הבצק: מערבבים את כל החומרים היטב – עד לקבלת בלילה אחידה.הכנת רוטב צ'ילי מתוק:טוחנים את כל החומרים במעבד מזון.יוצקים לסיר ומבשלים על אש נמוכה במשך כ-40 דקות.הכנת הסלמון:ממלאים שמן בסיר אחר, ומחממים על אש נמוכה עד שהוא חם. משפדים את הסלמון (החתוך לקוביות גדולות) על שיפודי העץ, טובלים בבלילת הוויסקי, ומכניסים היישר לשמן. מטגנים במשך כ-4 דקות ומוציאים לנייר סופג.הגשה:מגישים חם לשולחן ביחד עם רוטב הצ'ילי המתוק.NOVA אירועים בנמל תל אביבצילום דניאל לילה

חומרים (4 מנות):
500 גר' סלמון טרי חתוך לקוביות גסות
8 יח' שיפודי עץ (יקיטורי)
½ בקבוק שמן לטיגון עמוק

חומרים לרוטב צ'ילי מתוק:
5 עגבניות חתוכות גס
2 פלפלי גמבה אדומים חתוכים גס
5 כפות סילאן
5 כפות סוכר
1 כוס מים
קורט שאטה גרוס

חומרים לבצק ויסקי:
2 כוסות קמח לבן
4 ביצים
½ כוס מים או סודה לשתייה
קורט מלח וקורט פלפל
31 כוס ויסקי

אופן ההכנה:
הכנת הבצק:
 מערבבים את כל החומרים היטב – עד לקבלת בלילה אחידה.

הכנת רוטב צ'ילי מתוק:
טוחנים את כל החומרים במעבד מזון.
יוצקים לסיר ומבשלים על אש נמוכה במשך כ-40 דקות.

הכנת הסלמון:
ממלאים שמן בסיר אחר, ומחממים על אש נמוכה עד שהוא חם.
משפדים את הסלמון (החתוך לקוביות גדולות) על שיפודי העץ, טובלים בבלילת הוויסקי, ומכניסים היישר לשמן.
מטגנים במשך כ-4 דקות ומוציאים לנייר סופג.

הגשה:
מגישים חם לשולחן ביחד עם רוטב הצ'ילי המתוק.

NOVA אירועים בנמל תל אביב

צילום דניאל לילה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר