דג בהפתעה

מצרכים: דג דניס שלם נקי מלח ים פלפל שחורשמן זיתשיני שוםלימוןפירות יבשים אופן ההכנה: חורצים את גבו של הדג, חריצים ארוכים ואלכסוניים.ממלאים את החריצים במלח, פלפל, שמן זית, שיני שום ולימון.את פנים הבטן ממלאים בפירות יבשים לפי רצונכם. עוטפים את הדג עד כדי אטימה מוחלטת בנייר אפייה כעטיפת סוכרייהאופים בתנור בחום של 200 מעלות למשך רבע שעה.מגישים את הדג עטוף על צלחת הגשה יפה

מצרכים:
דג דניס שלם נקי
מלח ים
פלפל שחור
שמן זית
שיני שום
לימון
פירות יבשים

אופן ההכנה:
חורצים את גבו של הדג, חריצים ארוכים ואלכסוניים.
ממלאים את החריצים במלח, פלפל, שמן זית, שיני שום ולימון.
את פנים הבטן ממלאים בפירות יבשים לפי רצונכם.
עוטפים את הדג עד כדי אטימה מוחלטת בנייר אפייה כעטיפת סוכרייה
אופים בתנור בחום של 200 מעלות למשך רבע שעה.
מגישים את הדג עטוף על צלחת הגשה יפה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר