קריספי בס עם כרישה צעירה ועגבניות לחות

רכיבים (ל-4 מנות):4 יחידות פילה בסכף מלח אטלנטי2 כפות שמן זית8 יחידות כרישה צעירה (בייבי) חתוכה ל-4 ס"מ30 עגבניות תמרבצל ירוק אחד חתוך לטבעות15 זיתי טאסוס מגולעניםמיץ לימון מחצי לימון10 עלי בזיליקוםאופן ההכנה:קריספי בס:על מחבת חמה מפזרים את המלח האטלנטי ושמן הזיתמניחים את הפילה (העור כלפי מטה) על המלח ומכסים במכסהמבשלים על אש בינונית כחמש דקותעגבניות לחות:בקערה מערבבים עגבניות לחות (לאחר הוצאת הליבה והגרעינים) יחד עם זיתי טאסוס, בצל ירוק, שמן זית, מיץ לימון מלח ופלפלצולים את גבעולי הכרישה על מחבת פסים עד לחריכה.הגשה:על הצלחת לסדר את העגבניות הלחותלהניח את הפילה עם העור כלפי מעלה להניח את הכרישה הצלויה על הפילהמעטרים בעלי בזיליקוםטיפ לקישוט: ניתן להוסיף שערות בצל ירוק מתובלות עם שמן זית, מיץ לימון ומלח ים אטלנטיצילום יוסי סליס

רכיבים (ל-4 מנות):
4 יחידות פילה בס
כף מלח אטלנטי
2 כפות שמן זית
8 יחידות כרישה צעירה (בייבי) חתוכה ל-4 ס"מ
30 עגבניות תמר
בצל ירוק אחד חתוך לטבעות
15 זיתי טאסוס מגולענים
מיץ לימון מחצי לימון
10 עלי בזיליקום

אופן ההכנה:
קריספי בס:
על מחבת חמה מפזרים את המלח האטלנטי ושמן הזית
מניחים את הפילה (העור כלפי מטה) על המלח ומכסים במכסה
מבשלים על אש בינונית כחמש דקות

עגבניות לחות:
בקערה מערבבים עגבניות לחות (לאחר הוצאת הליבה והגרעינים) יחד עם זיתי טאסוס, בצל ירוק, שמן זית, מיץ לימון מלח ופלפל

צולים את גבעולי הכרישה על מחבת פסים עד לחריכה.

הגשה:
על הצלחת לסדר את העגבניות הלחות
להניח את הפילה עם העור כלפי מעלה
להניח את הכרישה הצלויה על הפילה
מעטרים בעלי בזיליקום

טיפ לקישוט:
ניתן להוסיף שערות בצל ירוק מתובלות עם שמן זית, מיץ לימון ומלח ים אטלנטי

צילום יוסי סליס

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר