פילה בס ממולא באספרגוס

חומרים ל- 2 מנות:2 נתחי פילה בס מפולטיםחצי כוס קמח4 ביצים 2 כוסות פירורי לחם6 יח' אספרגוס2 שיני שום כתוש2 בטטות בינוניות3 תפוחי אדמה בינוניםשמן קנולהמלח פלפל2 זרי ברוקולי קטניםאופן ההכנה:מקלפים את האספרגוסים וחולטים אותם.יוצרים כיסים בשני נתחי הפילה (באמצעות סכין חורצים את הפילה באורך האספרגוס בין בשר הדג לעור).מכניסים את האספרגוסים ל'כיסים' שיצרנו ומקמחים. טורפים את הביצים עם השום הכתוש.טובלים את הפילה הממולא באספרגוס בביצים.מצפים בפירורי לחם, ומטגנים בשמן עמוק עד לקבלת גוון זהוב.קולפים ופורסים את הבטטות ותפוחי האדמה לרצועות בעובי אצבע.מתבלים במלח ופלפל, ומכניסים לתנור שחומם מראש בחום של 180 מעלות לכ-35 דקות.הגשה:מגישים את הפילה הממולא לצד תפוחי האדמה והבטטה האפויים.מקשטים עם פרח ברוקולי.

חומרים ל- 2 מנות:
2 נתחי פילה בס מפולטים
חצי כוס קמח
4 ביצים
2 כוסות פירורי לחם
6 יח' אספרגוס
2 שיני שום כתוש
2 בטטות בינוניות
3 תפוחי אדמה בינונים
שמן קנולה
מלח
פלפל
2 זרי ברוקולי קטנים

אופן ההכנה:
מקלפים את האספרגוסים וחולטים אותם.
יוצרים כיסים בשני נתחי הפילה (באמצעות סכין חורצים את הפילה באורך האספרגוס בין בשר הדג לעור).
מכניסים את האספרגוסים ל'כיסים' שיצרנו ומקמחים.
טורפים את הביצים עם השום הכתוש.
טובלים את הפילה הממולא באספרגוס בביצים.
מצפים בפירורי לחם, ומטגנים בשמן עמוק עד לקבלת גוון זהוב.
קולפים ופורסים את הבטטות ותפוחי האדמה לרצועות בעובי אצבע.
מתבלים במלח ופלפל, ומכניסים לתנור שחומם מראש בחום של 180 מעלות לכ-35 דקות.

הגשה:
מגישים את הפילה הממולא לצד תפוחי האדמה והבטטה האפויים.
מקשטים עם פרח ברוקולי.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר