חומרים ל- 2 מנות:
2 נתחי פילה בס מפולטים
חצי כוס קמח
4 ביצים
2 כוסות פירורי לחם
6 יח' אספרגוס
2 שיני שום כתוש
2 בטטות בינוניות
3 תפוחי אדמה בינונים
שמן קנולה
מלח
פלפל
2 זרי ברוקולי קטנים
אופן ההכנה:
מקלפים את האספרגוסים וחולטים אותם.
יוצרים כיסים בשני נתחי הפילה (באמצעות סכין חורצים את הפילה באורך האספרגוס בין בשר הדג לעור).
מכניסים את האספרגוסים ל'כיסים' שיצרנו ומקמחים.
טורפים את הביצים עם השום הכתוש.
טובלים את הפילה הממולא באספרגוס בביצים.
מצפים בפירורי לחם, ומטגנים בשמן עמוק עד לקבלת גוון זהוב.
קולפים ופורסים את הבטטות ותפוחי האדמה לרצועות בעובי אצבע.
מתבלים במלח ופלפל, ומכניסים לתנור שחומם מראש בחום של 180 מעלות לכ-35 דקות.
הגשה:
מגישים את הפילה הממולא לצד תפוחי האדמה והבטטה האפויים.
מקשטים עם פרח ברוקולי.