פילה ברבוניה על מצע שעועית שטוחה

חומרים לארבעה סועדים:500 גרם פילה ברבוניה500 גרם שעועית שטוחהשמן זית לטיגוןמלח ופלפל שחור טחון טרי10 שיני שום פרוסות4 עגבניות קצוצותצרור פטרוזיליה קצוצהצ'ילי יבשאופן ההכנה:בסיר גדול מרתיחים עם מלח, חולטים את השעועית כ-2 דקות, מסננים ומצננים בקערה עם מי קרח. מסננים.מחממים במחבת מעט שמן ומטגנים את השעועית כדקה, מתבלים במלח ופלפל.במחבת טפלון עם מעט שמן זית ושום מניחים ברבוניות בשכבה אחת. מטגנים כדקה. הופכים ומוסיפים עגבניות ופטרוזיליה, מתבלים במלח ופלפל. מסירים מהאש ומניחים על השעועית החמה, חוזרים על הפעולה עד תום הברבוניות. מתבלים במעט צ'ילי.צילום יעקב הררי

חומרים לארבעה סועדים:
500 גרם פילה ברבוניה
500 גרם שעועית שטוחה
שמן זית לטיגון
מלח ופלפל שחור טחון טרי
10 שיני שום פרוסות
4 עגבניות קצוצות
צרור פטרוזיליה קצוצה
צ'ילי יבש

אופן ההכנה:
בסיר גדול מרתיחים עם מלח, חולטים את השעועית כ-2 דקות, מסננים ומצננים בקערה עם מי קרח. מסננים.
מחממים במחבת מעט שמן ומטגנים את השעועית כדקה, מתבלים במלח ופלפל.
במחבת טפלון עם מעט שמן זית ושום מניחים ברבוניות בשכבה אחת. מטגנים כדקה. הופכים ומוסיפים עגבניות ופטרוזיליה, מתבלים במלח ופלפל.
מסירים מהאש ומניחים על השעועית החמה, חוזרים על הפעולה עד תום הברבוניות. מתבלים במעט צ'ילי.

צילום יעקב הררי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר