ברבוניות הים התיכון

חומרים:ברבוניה הנו דג קטן מאוד, לכן החליטו על הכמות שמתאימה לכם לפי מספר הסועדים וכו'.מעט קמח, מלח, לימון, טבסקו, ושמן קנולה לטיגון.אופן ההכנה:שוטפים היטב את הברבוניות.מייבשים עם נייר סופג.מפזרים מעט מלח ומערבבים.מקמחים את הדגים.מחממים שמן קנולה בסיר לטיגון.כאשר השמן חם מניחים את הברבוניות במחבת לטיגון קצר, בערך למשך 3 דקות (עד שהן מזהיבות).אפשר לטפטף מעליהן מעט מיץ לימון וטבסקו בשביל החריפות.ניתן להגיש עם סלסה של עגבניות טריות: מרסקים עגבניות טריות עם מעט שום כתוש, מלח, לימון ושמן זית. ואוכלים חם וטרי.קפה יפו – בית לתרבות ואוכל בלב שוק הפשפשים, עולי ציון 11, יפו

חומרים:
ברבוניה הנו דג קטן מאוד, לכן החליטו על הכמות שמתאימה לכם לפי מספר הסועדים וכו'.
מעט קמח, מלח, לימון, טבסקו, ושמן קנולה לטיגון.

אופן ההכנה:
שוטפים היטב את הברבוניות.
מייבשים עם נייר סופג.
מפזרים מעט מלח ומערבבים.
מקמחים את הדגים.
מחממים שמן קנולה בסיר לטיגון.
כאשר השמן חם מניחים את הברבוניות במחבת לטיגון קצר, בערך למשך 3 דקות (עד שהן מזהיבות).
אפשר לטפטף מעליהן מעט מיץ לימון וטבסקו בשביל החריפות.
ניתן להגיש עם סלסה של עגבניות טריות: מרסקים עגבניות טריות עם מעט שום כתוש, מלח, לימון ושמן זית. ואוכלים חם וטרי.

קפה יפו – בית לתרבות ואוכל בלב שוק הפשפשים, עולי ציון 11, יפו

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר