נתחי סלמון צרובים על הפלנצ'ה

חומרים לדג (4 מנות):500 ג' סלמון נקי מאדרות, עור ושומן פרוס ל- 1/2 ס"מ4 כפות שמן זיתמלח ופלפל לפי הטעםמיץ לימון מלימון אחדחומרים לירקות:1 גזר קלוף וחתוך לרצועות דקותכ-4 חופנים של עלי בייבי ננסים½ צנון שטוף וחתוך לרצועות דקותמיץ לימון מלימון 14 כפות שמן זיתמלח ופלפל לפי הטעםאופן ההכנה:הכנת הדג: מחממים מחבת טפלון או קרמי, לטמפרטורה גבוהה. מוסיפים שמן זית ומתחילים בצריבה של הדגים. תוך כדי צריבה מתבלים במלח ופלפל.כאשר הדג הופך זהוב משני צידיו, מוציאים ומניחים בצד. אל אותה מחבת סוחטים 1 לימון ומערבבים היטב.את הנוזלים שבמחבת יוצקים על נתחי הדגים. הכנת הירקות: מערבבים את כל הירקות בקערת ערבוב. מוסיפים מלח, פלפל, מיץ לימון ושמן זית.ומגישים עם הדג. צילום דן פרץ

חומרים לדג (4 מנות):
500 ג' סלמון נקי מאדרות, עור ושומן
פרוס ל- 1/2 ס"מ
4 כפות שמן זית
מלח ופלפל לפי הטעם
מיץ לימון מלימון אחד

חומרים לירקות:
1 גזר קלוף וחתוך לרצועות דקות
כ-4 חופנים של עלי בייבי ננסים
½ צנון שטוף וחתוך לרצועות דקות
מיץ לימון מלימון 1
4 כפות שמן זית
מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה:
הכנת הדג:
מחממים מחבת טפלון או קרמי, לטמפרטורה גבוהה.
מוסיפים שמן זית ומתחילים בצריבה של הדגים.
תוך כדי צריבה מתבלים במלח ופלפל.
כאשר הדג הופך זהוב משני צידיו, מוציאים ומניחים בצד.
אל אותה מחבת סוחטים 1 לימון ומערבבים היטב.
את הנוזלים שבמחבת יוצקים על נתחי הדגים.

הכנת הירקות:
מערבבים את כל הירקות בקערת ערבוב.
מוסיפים מלח, פלפל, מיץ לימון ושמן זית.
ומגישים עם הדג.

צילום דן פרץ

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר