סלמון מושחר ואטריות ביצים

חומרים ל- 10 מנות:10 יחידות פילה סלמון במשקל של 200 גרם ליחידה.למרינדה:200 סמ"ק מירין.100 סמ"ק סקי (יין אורז).50 סמ"ק סויה שחורה.100 סמ"ק רוטב סויה (מתוק)20 סמ"ק שמן שומשום.2 כפות אבקת סיבים תזונתיים מסיסים בנפייבר*20 גרם ג'ינג'ר קצוץ.10 גרם וואסביצרור כוסברהתוספת:500 גרם אטריות ביציםאופן ההכנה:מערבבים את כל חומרי המרינדה כולל הבנפייבר בכלי, ומעבירים למחבת.מעבירים לכיריים ומניחים בתוך המחבת עם המרינדה כשהיא עדין קרה את נתחי הסלמון.על אש קטנה מביאים לרתיחה כאשר כל זמן הבישול (9 דקות) בעזרת כף יוצקים מהמרינדה על הדג.לאחר 9 דקות המרינדה מצטמצמת והופכת לרוטב ואז מוסיפים את הוואסבי, מכבים את האש ומשהים כדקה.את אטריות הביצים מבשלים כ- 7 דקות במים רותחים עם מעט שמן ומלח.הגשה:מניחים את האטריות על צלחת בוזקים עליהם מעט מהרוטב ועלי כוסברה.מניחים מעל את הדג.* בנפייבר הם סיבים תזונתיים מסיסים ללא טעם, ריח וצבע, המסייעים לתפקוד תקין של מערכת העיכול ומשדרגים את המנות לארוחת בריאות.

חומרים ל- 10 מנות:
10 יחידות פילה סלמון במשקל של 200 גרם ליחידה.
למרינדה:
200 סמ"ק מירין.
100 סמ"ק סקי (יין אורז).
50 סמ"ק סויה שחורה.
100 סמ"ק רוטב סויה (מתוק)
20 סמ"ק שמן שומשום.
2 כפות אבקת סיבים תזונתיים מסיסים בנפייבר*
20 גרם ג'ינג'ר קצוץ.
10 גרם וואסבי
צרור כוסברה
תוספת:
500 גרם אטריות ביצים

אופן ההכנה:
מערבבים את כל חומרי המרינדה כולל הבנפייבר בכלי, ומעבירים למחבת.
מעבירים לכיריים ומניחים בתוך המחבת עם המרינדה כשהיא עדין קרה את נתחי הסלמון.
על אש קטנה מביאים לרתיחה כאשר כל זמן הבישול (9 דקות) בעזרת כף יוצקים מהמרינדה על הדג.
לאחר 9 דקות המרינדה מצטמצמת והופכת לרוטב ואז מוסיפים את הוואסבי, מכבים את האש ומשהים כדקה.
את אטריות הביצים מבשלים כ- 7 דקות במים רותחים עם מעט שמן ומלח.

הגשה:
מניחים את האטריות על צלחת בוזקים עליהם מעט מהרוטב ועלי כוסברה.
מניחים מעל את הדג.

* בנפייבר הם סיבים תזונתיים מסיסים ללא טעם, ריח וצבע, המסייעים לתפקוד תקין של מערכת העיכול ומשדרגים את המנות לארוחת בריאות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר