לרגל חגי תשרי שילבו כוחות מפעל העגבניות פריניר, חברת דלי דג (מקבוצת נטו) והשף אלרן גולדשטיין, בעלים ושף "המעדנייה של גולדשטיין" (צומת סביון) להפקת מתכוני חג.
חומרים:
2 פרוסות לחם גדולות מקמח מלא
1/3 נתח נסיכת הנילוס של דלי דג
½ כוס קמח
½ כוס פרורי לחם
1 ביצה טרופה
1 כף טפנד מזיתי פריניר
אופן ההכנה:
מורחים את הטפנד על פרוסת הלחם
מכינים 'שניצל' מנתח נסיכת הנילוס : טובלים את דג בקמח, בביצה הטרופה, ומצפים בפירורי לחם.
מטגנים את הנסיכה משני צדדיו – עד לקבלת גוון זהוב.
מניחים את 'השניצל' על הממרח ומעליו מוסיפים פרוסת לחם נוספת.
צילום שירה רז