כריך מלכותי – שניצל נסיכת הנילוס וטפנד

לרגל חגי תשרי שילבו כוחות מפעל העגבניות פריניר, חברת דלי דג (מקבוצת נטו) והשף אלרן גולדשטיין, בעלים ושף "המעדנייה של גולדשטיין" (צומת סביון) להפקת מתכוני חג.חומרים: 2 פרוסות לחם גדולות מקמח מלא1/3 נתח נסיכת הנילוס של דלי דג½ כוס קמח½ כוס פרורי לחם1 ביצה טרופה1 כף טפנד מזיתי פריניראופן ההכנה:מורחים את הטפנד על פרוסת הלחםמכינים 'שניצל' מנתח נסיכת הנילוס : טובלים את דג בקמח, בביצה הטרופה, ומצפים בפירורי לחם. מטגנים את הנסיכה משני צדדיו – עד לקבלת גוון זהוב. מניחים את 'השניצל' על הממרח ומעליו מוסיפים פרוסת לחם נוספת.צילום שירה רז

לרגל חגי תשרי שילבו כוחות מפעל העגבניות פריניר, חברת דלי דג (מקבוצת נטו) והשף אלרן גולדשטיין, בעלים ושף "המעדנייה של גולדשטיין" (צומת סביון) להפקת מתכוני חג.

חומרים:
2 פרוסות לחם גדולות מקמח מלא
1/3 נתח נסיכת הנילוס של דלי דג
½ כוס קמח
½ כוס פרורי לחם
1 ביצה טרופה
1 כף טפנד מזיתי פריניר

אופן ההכנה:
מורחים את הטפנד על פרוסת הלחם
מכינים 'שניצל' מנתח נסיכת הנילוס : טובלים את דג בקמח, בביצה הטרופה, ומצפים בפירורי לחם.
מטגנים את הנסיכה משני צדדיו – עד לקבלת גוון זהוב.
מניחים את 'השניצל' על הממרח ומעליו מוסיפים פרוסת לחם נוספת.

צילום שירה רז

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר