לרגל חגי תשרי שילבו כוחות מפעל העגבניות פריניר, חברת דלי דג (מקבוצת נטו) והשף אלרן גולדשטיין, בעלים ושף "המעדנייה של גולדשטיין" (צומת סביון) להפקת מתכוני חג
חומרים:
6 יח' קציצות של דלי דג אפויות בתנור
צ'יפס מ-3 יח' תפו"א אדמה קלופים
חומרים לרוטב:
1 מיכל עגבניות מרוסקות פריניר
1 בצל קטן קלוף וקצוץ
5 כפות שמן תירס
5 כפות סוכר חום בהיר (דמררה)
1 כף חומץ
אופן ההכנה:
מכניסים את כל מרכיבי הרוטב לסיר קטן ומבשלים שעה על אש נמוכה עם מכסה.
משאירים לקירור ומעבירים לטחינה בבלנדר עד לקבלת מרקם אחיד.
מוסיפים מעט מלח לפי הטעם.
צילום שירה רז