פילה פורל אפוי בקרסט של פסטו ארגולה

מצרכים:4 נתחי פילה פורל צרור עלי בזיליקום צרור עלי ארוגולה2 שיני שוםמיץ מחצי לימון 1 כוס שמן זיתחצי כוס שקדים לבנים מלח/ פלפל שחור גרוסחצי כוס פירורי פנקו אופן ההכנה: מכינים תערובת פסטו מהמצרכים.מורחים בה את נתחי פילה הדגים ומשרים כרבע שעה.מפזרים פירורי פנקו ומעבירים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כ– 12 דקות.צילום אסף רונן

מצרכים:
4 נתחי פילה פורל
צרור עלי בזיליקום
צרור עלי ארוגולה
2 שיני שום
מיץ מחצי לימון
1 כוס שמן זית
חצי כוס שקדים לבנים
מלח/ פלפל שחור גרוס
חצי כוס פירורי פנקו

אופן ההכנה:
מכינים תערובת פסטו מהמצרכים.
מורחים בה את נתחי פילה הדגים ומשרים כרבע שעה.
מפזרים פירורי פנקו ומעבירים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כ– 12 דקות.

צילום אסף רונן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר