כבדי עוף מוקפצים בריבת בצל מהירה, יין אדום וסוכר חום

מצרכים (6 מנות):800 גרם כבדי עוף נקיים מגידים, עורקים ומרה2 בצלים גדולים קלופים וחתוכים לרצועותכוס יין אדום2 כפות סוכר חום רבע מקל קינמון 8 כפות שמן קנולה או תירס חצי כפית פלפל גרוסמלח גס לפי הטעםאופן ההכנה:מחממים מחבת כבדה עם שמן לחום גבוהה ומטגנים את הבצל.כאשר הבצל מזהיב, מוסיפים את כבדי העוף, מתבלים ומטגנים קלות משני הצדדים עד להשחמה.מפזרים את הסוכר החום ומקרמלים במחבת.מוסיפים את היין האדום ומרחשים את המחבת.מצמצמים את היין האדום לחצי ומגישים חם על מצע פירה תפוחי אדמה זעירים.   מסעדת השף Olive Leaf בשרתון תל אביב, הירקון 115 תל-אביב, 03-5219300, חניה בחניון המלון – בחינם לאורחי המסעדה

מצרכים (6 מנות):
800 גרם כבדי עוף נקיים מגידים, עורקים ומרה
2 בצלים גדולים קלופים וחתוכים לרצועות
כוס יין אדום
2 כפות סוכר חום
רבע מקל קינמון
8 כפות שמן קנולה או תירס
חצי כפית פלפל גרוס
מלח גס לפי הטעם

אופן ההכנה:
מחממים מחבת כבדה עם שמן לחום גבוהה ומטגנים את הבצל.
כאשר הבצל מזהיב, מוסיפים את כבדי העוף, מתבלים ומטגנים קלות משני הצדדים עד להשחמה.
מפזרים את הסוכר החום ומקרמלים במחבת.
מוסיפים את היין האדום ומרחשים את המחבת.
מצמצמים את היין האדום לחצי ומגישים חם על מצע פירה תפוחי אדמה זעירים.

 

מסעדת השף Olive Leaf בשרתון תל אביב, הירקון 115 תל-אביב,

03-5219300, חניה בחניון המלון – בחינם לאורחי המסעדה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר