פילה עוף על ראגו כרישה סלרי ופטריות

מרכיבים ל-6 סועדים:900 גרם פילה עוף2 יחידות כרישה1 חבילת גבעולי סלרי אמריקאי500 גרם פטריות שמפיניון4 שיני שוםמיץ משני לימוניםחצי כף דבשכפית פפריקה מעושנתקורט זרעי כוסברה טחוניםלמשרה:כוס שמן זית משובח3 ענפי טימין כף פפריקה מתוקה מלח ופלפל שחור גרוסאופן ההכנה:מערבבים את כל מצרכי המשרה בקערה גדולה ומשרים את פילה העוף שעתיים.פורסים את הכרישה לטבעות,את הסלרי חותכים דק וחוצים את הפטריות.מקלפים את השום וקוצצים.משמנים מחבת גדולה ומטגנים את הכרישה והסלרי עד לשקיפות.מוסיפים את שאר המרכיבים למעט הפילה עוף ומערבבים.ממשיכים לבשל עד שהירקות מתבשלים באופן מלא.במחבת נפרדת מטגנים את פילה העוף בשמן זית ומניחים מעל הראגו.צילום דודו אזולאי

מרכיבים ל-6 סועדים:
900 גרם פילה עוף
2 יחידות כרישה
1 חבילת גבעולי סלרי אמריקאי
500 גרם פטריות שמפיניון
4 שיני שום
מיץ משני לימונים
חצי כף דבש
כפית פפריקה מעושנת
קורט זרעי כוסברה טחונים

למשרה:
כוס שמן זית משובח
3 ענפי טימין
כף פפריקה מתוקה
מלח ופלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:
מערבבים את כל מצרכי המשרה בקערה גדולה ומשרים את פילה העוף שעתיים.
פורסים את הכרישה לטבעות,את הסלרי חותכים דק וחוצים את הפטריות.
מקלפים את השום וקוצצים.
משמנים מחבת גדולה ומטגנים את הכרישה והסלרי עד לשקיפות.
מוסיפים את שאר המרכיבים למעט הפילה עוף ומערבבים.
ממשיכים לבשל עד שהירקות מתבשלים באופן מלא.
במחבת נפרדת מטגנים את פילה העוף בשמן זית ומניחים מעל הראגו.

צילום דודו אזולאי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר