מרכיבים ל-6 סועדים:
900 גרם פילה עוף
2 יחידות כרישה
1 חבילת גבעולי סלרי אמריקאי
500 גרם פטריות שמפיניון
4 שיני שום
מיץ משני לימונים
חצי כף דבש
כפית פפריקה מעושנת
קורט זרעי כוסברה טחונים
למשרה:
כוס שמן זית משובח
3 ענפי טימין
כף פפריקה מתוקה
מלח ופלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
מערבבים את כל מצרכי המשרה בקערה גדולה ומשרים את פילה העוף שעתיים.
פורסים את הכרישה לטבעות,את הסלרי חותכים דק וחוצים את הפטריות.
מקלפים את השום וקוצצים.
משמנים מחבת גדולה ומטגנים את הכרישה והסלרי עד לשקיפות.
מוסיפים את שאר המרכיבים למעט הפילה עוף ומערבבים.
ממשיכים לבשל עד שהירקות מתבשלים באופן מלא.
במחבת נפרדת מטגנים את פילה העוף בשמן זית ומניחים מעל הראגו.
צילום דודו אזולאי