שניצל צלוי בציפוי גרנולה

חומרים ל- 8 מנות:1/2 ק"ג חזה מעוף שגדל ללא אנטיביוטיקה וללא תוספת הורמונים1 כוס שיבולת שועל 1 ביצה 1/4 כפית מלח1/4 כפית פלפלאופן ההכנה:חממו תנור ל- 180 מעלות ורפדו תבנית עם נייר אפייה.חממו מחבת יבשה על להבה בינונית, וקלו את השיבולת שועל כשתי דקות עד שמשחים קלות.רסקו את שיבולת השועל במעבד מזון לריסוק גס. העבירו לצלחת עם מעט מלח ופלפל.שברו את הביצה וצקו לצלחת נוספת. טרפו בעזרת מזלג.חתכו את חזות העוף לרצועות אצבעות ברוחב 1 ס"מ והכניסו לקערה בינונית. הוסיפו את המלח והפלפל וערבבו היטב.קחו רצועת חזה, טבלו בביצה ואז בפירורי הגרנולה והניחו על התבנית. חזרו על כך עם כל אצבעות חזות העוף. אפו כ- 10 דקות. העבירו את התנור למצב של גריל ואפו 4 דקות נוספות תוך כדי ערבוב כל דקה, עד שהעוף רך ושחום מכל הצדדים.

חומרים ל- 8 מנות:
1/2 ק"ג חזה מעוף שגדל ללא אנטיביוטיקה וללא תוספת הורמונים
1 כוס שיבולת שועל
1 ביצה
1/4 כפית מלח
1/4 כפית פלפל

אופן ההכנה:
חממו תנור ל- 180 מעלות ורפדו תבנית עם נייר אפייה.
חממו מחבת יבשה על להבה בינונית, וקלו את השיבולת שועל כשתי דקות עד שמשחים קלות.
רסקו את שיבולת השועל במעבד מזון לריסוק גס.
העבירו לצלחת עם מעט מלח ופלפל.
שברו את הביצה וצקו לצלחת נוספת.
טרפו בעזרת מזלג.
חתכו את חזות העוף לרצועות אצבעות ברוחב 1 ס"מ והכניסו לקערה בינונית.
הוסיפו את המלח והפלפל וערבבו היטב.
קחו רצועת חזה, טבלו בביצה ואז בפירורי הגרנולה והניחו על התבנית.
חזרו על כך עם כל אצבעות חזות העוף.
אפו כ- 10 דקות.
העבירו את התנור למצב של גריל ואפו 4 דקות נוספות תוך כדי ערבוב כל דקה, עד שהעוף רך ושחום מכל הצדדים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר