חומרים:
תרנגול הודו במשקל 4 ק"ג, מוכן למילוי
חומרים והכנת מרינדה:
מכניסים לקערה 6 כפות דבש, 2 כוסות רוטב צ'ילי מתוק, מעט תימין קצוץ, 5 שיני שום קצוץ, מלח ופלפל.
הכנת תרנגול הודו לאפייה בתנור:
מכינים תערובת פירות (תפוח, תפוז ,אגס) חתוכים גס ומכניסים לתוך ההודו.
מורחים את ההודו במרינדה ומניחים בתבנית עמוקה.
סוגרים עם נייר כסף.
אפייה:
מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 160 מעלות למשך שעה וחצי.
מוציאים ופותחים נייר הכסף.
מורחים במרינדה שנשארה ומכניסים לתנור לחצי שעה נוספת בלי נייר כסף.
הגשה:
מגישים במגש גדול מקושט בפירות.
רשת מלונות "חוויה" כוללת מלונות בטבריה, אשקלון ונצרת