תרנגול הודו לשנה האזרחית החדשה

חומרים:תרנגול הודו במשקל 4 ק"ג, מוכן למילויחומרים והכנת מרינדה:מכניסים לקערה 6 כפות דבש, 2 כוסות רוטב צ'ילי מתוק, מעט תימין קצוץ, 5 שיני שום קצוץ, מלח ופלפל.הכנת תרנגול הודו לאפייה בתנור:מכינים תערובת פירות (תפוח, תפוז ,אגס) חתוכים גס ומכניסים לתוך ההודו. מורחים את ההודו במרינדה ומניחים בתבנית עמוקה.סוגרים עם נייר כסף.אפייה:מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 160 מעלות למשך שעה וחצי.מוציאים ופותחים נייר הכסף.מורחים במרינדה שנשארה ומכניסים לתנור לחצי שעה נוספת בלי נייר כסף.הגשה:מגישים במגש גדול מקושט בפירות.רשת מלונות "חוויה" כוללת מלונות בטבריה, אשקלון ונצרת

חומרים:
תרנגול הודו במשקל 4 ק"ג, מוכן למילוי

חומרים והכנת מרינדה:
מכניסים לקערה 6 כפות דבש, 2 כוסות רוטב צ'ילי מתוק, מעט תימין קצוץ, 5 שיני שום קצוץ, מלח ופלפל.

הכנת תרנגול הודו לאפייה בתנור:
מכינים תערובת פירות (תפוח, תפוז ,אגס) חתוכים גס ומכניסים לתוך ההודו.
מורחים את ההודו במרינדה ומניחים בתבנית עמוקה.
סוגרים עם נייר כסף.

אפייה:

מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 160 מעלות למשך שעה וחצי.
מוציאים ופותחים נייר הכסף.
מורחים במרינדה שנשארה ומכניסים לתנור לחצי שעה נוספת בלי נייר כסף.

הגשה:
מגישים במגש גדול מקושט בפירות.

רשת מלונות "חוויה" כוללת מלונות בטבריה, אשקלון ונצרת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר