נתחי עוף בקארי ירוק, חלב קוקוס ואפונה סינית

מצרכים:חזה עוף שלם חתוך לקוביות גדולות1 כף שמן לטיגון½ כף קארי ירוק1 כפית ג'ינג'ר מגורר2 כפות שום כתוש3 עלי כפיר ליים ו-2 גבעולי למון גראס טרי (החלק הלבן) קצוצים דק1 פחית חלב קוקוס או קרם קוקוס1 כפית שמן שומשוםמלח ופלפל שחור 2-1 כפות סוכר חום (רצוי סוכר דקלים)מיץ סחוט מחצי לימון 1 כוס כוסברה קצוצה 1 כוס בזיליקום קצוץ300 גרם אפונה סינית רחבה פרוסה דק באלכסוןאורז יסמיןאופן ההכנה:מחממים שמן בווק או בסיר.מוסיפים את הקארי הירוק ומערבבים מעט לפתיחת הטעמים.מוסיפים את הג'ינג'ר, השום, עלי הכפיר ליים, הלמון-גראס וחלב הקוקוס.מרתיחים ומנמיכים את הלהבה.מוסיפים את שמן השומשום, המלח והפלפל, הסוכר, מיץ הלימון והאפונה הסינית.ממשיכים לבשל כמה דקות תוך כדי ערבוב. צורבים את העוף במחבת, מוסיפים לווק ומבשלים כ-30 דקות.מפזרים מעל את הכוסברה והבזיליקום.מגישים עם אורז מאודה.מתכונים לקארי באתר מזרח ומערב חנויות, טל. 1-599-500-960.

מצרכים:
חזה עוף שלם חתוך לקוביות גדולות
1 כף שמן לטיגון
½ כף קארי ירוק
1 כפית ג'ינג'ר מגורר
2 כפות שום כתוש
3 עלי כפיר ליים ו-2 גבעולי למון גראס טרי (החלק הלבן) קצוצים דק
1 פחית חלב קוקוס או קרם קוקוס
1 כפית שמן שומשום
מלח ופלפל שחור
2-1 כפות סוכר חום (רצוי סוכר דקלים)
מיץ סחוט מחצי לימון
1 כוס כוסברה קצוצה
1 כוס בזיליקום קצוץ
300 גרם אפונה סינית רחבה פרוסה דק באלכסון
אורז יסמין

אופן ההכנה:

מחממים שמן בווק או בסיר.
מוסיפים את הקארי הירוק ומערבבים מעט לפתיחת הטעמים.
מוסיפים את הג'ינג'ר, השום, עלי הכפיר ליים, הלמון-גראס וחלב הקוקוס.
מרתיחים ומנמיכים את הלהבה.
מוסיפים את שמן השומשום, המלח והפלפל, הסוכר, מיץ הלימון והאפונה הסינית.
ממשיכים לבשל כמה דקות תוך כדי ערבוב.
צורבים את העוף במחבת, מוסיפים לווק ומבשלים כ-30 דקות.
מפזרים מעל את הכוסברה והבזיליקום.
מגישים עם אורז מאודה.

מתכונים לקארי באתר מזרח ומערב חנויות, טל. 1-599-500-960.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר