חומרים
כנפי עוף חצי ק"ג – חתוכים לשניים ללא קצוות
שמן זית רבע כוס
רוטב סויה קנור – חצי כוס
יין אדום יבש – חצי כוס
דבש – שליש כוס
ג'נג'ר טרי מרוסק – 1 כף
שום טרי כתוש – חצי כפית
שומשום קלוי – שליש כוס
פלפל שחור גרוס – חצי כפית
אופן הכנה
1. לערבב בקערה את כל החומרים למעט הכנפיים עד לקבלת תערובת אחידה.
2. להוסיף את הכנפיים לקערה ולהשהות כשעתיים.
3. לחמם תנור לטמפ' 200°C ולצלות את הכנפיים במשך 20 דקות עד לקבלת צבע חום.
4. לכסות את הכנפיים בניר אלומניום ולהחזיר לעוד 20 דקות לתנור בטמפ' 150 מעלות, להוציא, לצקת רוטב על הכנפיים ולהגיש.