ראשי מתכונים מסעדות יין חדש על המדף בתי קפה ברים זה טבעי כתבות אורח
 
 
מבצעים טעם עולמי פרסום הכרסום ספרי בישול תיירות Chip & Chips
 
מתכונים, מסעדות, בתי קפה, יין, ספרי בישול ועוד
 
למקצוענים צור קשר
 
חיפוש מסעדות     חיפוש באתר 
מתכונים
כתבות
  ראשי --> מתכונים - עוף
מתכונים לסוכות
מתכונים - עוף

פרגיות ממולאות בפירות יבשים מושרות בפורט עם פיסטוק וצנוברים

מאת השף קולין גילון ממלון שיזן בהרצליה פיתוח


מצרכים ל- 10 סועדים
10 פרגיות במשקל 400 גרם - לבקש מהקצב להוציא את העצמות.
100 גרם משמש קצוץ
100 גרם שזיפים מיובשים קצוצים
100 גרם תאנים קצוצים
150 גרם פיסטוק קלוי
150 גרם צנובר קלוי
חצי כוס שמן זית
2 גבעולי טימין
2 שיני שום כתוש
כוס יין פורט כשר לפסח
בצל גדול קצוץ ומטוגן
מלח ופלפל

אופן ההכנה
קוצצים את הפירות היבשים לקוביות קטנות, משרים לשעה ביין פורט.

מוציאים מהנוזלים, מערבבים עם הפיסטוקים והצנוברים להוסיף בצל מטוגן.

למרוח בחלל שנוצר מהוצאת העצמות את שמן הזית, לפזר מלח פלפל ואת תערובת הפירות יבשים.

לקשור את הפרגית בחוט בישול. מושחים את הפרגית בשמן זית, שום כתוש, מלח גס וטימין ולפזר את נוזלי ההשריה.

להכניס לתנור ל –250 מעלות למשך 10 דקות. להוריד את הטמפ' ל- 180 מעלות למשך חצי שעה.

במידה והפרגיות מקבלת צבע כהה לכסות בנייר כסף.

לפרוס להגשה, ולהגיש עם נוזלי הצלייה שסוננו.









    

תגובות מבית פנאיקס

פרסם איתנו | צור קשר | תנאי שימוש | הוסף למועדפים | קבע כדף הבית |
דורן תקשורת -כל הזכויות שמורות ל©
מנות ראשונות
מרקים
דגים
עוף
בשר
תוספות
דלי שומן
פסטה
סלטים
ירקות
פשטידות
קינוחים
מאפים
עוגות
משקאות
אחרים