חומרים לשתי מנות:
2 חזות עוף צרובים בגריל
1 ק"ג אפרסמונים בשלים/רכים
500 גרם סוכר
1 בצל
קמצוץ עלי כוסברה ופטרוזיליה
חופן עגבניות שרי
חצי צ'ילי טרי חריף
מיץ לימון
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה:
לגרד על פומפיה דקה את האפרסמונים. להוסיף את הסוכר, לערבב ולבשל ביחד על אש נמוכה עד שהסוכר נמס ולהוסיף את הצ'ילי החתוך לטבעות. להניח בצד ולצנן.
להכניס את העיסה למקפיא לשעה. להוציא מהמקפיא ולערבב. להחזיר למקפיא. לחזור על הפעולה הנ"ל 4 פעמים.
בצלחת הגשה לסדר טבעות בצל, חצאי עגבניות שרי עלי כוסברה ופטרוזיליה.
לזלף עליהן מיץ לימון. להניח את חזה העוף על הסלט ולידו כדור סורבה אפרסמונים, ולהגיש.