עוף בגריל עם סורבה אפרסמונים בצ'ילי

חומרים לשתי מנות:2 חזות עוף צרובים בגריל1 ק"ג אפרסמונים בשלים/רכים500 גרם סוכר1 בצלקמצוץ עלי כוסברה ופטרוזיליהחופן עגבניות שרי חצי צ'ילי טרי חריףמיץ לימוןמלחפלפל שחור אופן ההכנה:לגרד על פומפיה דקה את האפרסמונים. להוסיף את הסוכר, לערבב ולבשל ביחד על אש נמוכה עד שהסוכר נמס ולהוסיף את הצ'ילי החתוך לטבעות. להניח בצד ולצנן. להכניס את העיסה למקפיא לשעה. להוציא מהמקפיא ולערבב. להחזיר למקפיא. לחזור על הפעולה הנ"ל 4 פעמים. בצלחת הגשה לסדר טבעות בצל, חצאי עגבניות שרי עלי כוסברה ופטרוזיליה. לזלף עליהן מיץ לימון. להניח את חזה העוף על הסלט ולידו כדור סורבה אפרסמונים, ולהגיש.

חומרים לשתי מנות:
2 חזות עוף צרובים בגריל
1 ק"ג אפרסמונים בשלים/רכים
500 גרם סוכר
1 בצל
קמצוץ עלי כוסברה ופטרוזיליה
חופן עגבניות שרי
חצי צ'ילי טרי חריף
מיץ לימון
מלח
פלפל שחור

אופן ההכנה:
לגרד על פומפיה דקה את האפרסמונים. להוסיף את הסוכר, לערבב ולבשל ביחד על אש נמוכה עד שהסוכר נמס ולהוסיף את הצ'ילי החתוך לטבעות. להניח בצד ולצנן.
להכניס את העיסה למקפיא לשעה. להוציא מהמקפיא ולערבב. להחזיר למקפיא. לחזור על הפעולה הנ"ל 4 פעמים.
בצלחת הגשה לסדר טבעות בצל, חצאי עגבניות שרי עלי כוסברה ופטרוזיליה.
לזלף עליהן מיץ לימון. להניח את חזה העוף על הסלט ולידו כדור סורבה אפרסמונים, ולהגיש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר