חומרים ל- 4 מנות:
4 שוקי אווז נקיים
2 כפות ג'ינג'ר קצוץ
4 כפות סילאן תמרים
4 כפות בצל קצוץ
2 פלפלוני צ'ילי אדום קצוץ
8 עלי דפנה
כפית פלפל שחור גרוס
1/2 כוס יין אדום
מיץ מחצי לימון
אופן ההכנה:
לערבב את כל החומרים לרוטב/למרינדה, ולמרוח ולעסות את שוקי האווז.
להשרות את שוקי האווז במרינדה כ-6 שעות במקרר.
להכין סיר בן מארי – מים רותחים ורשת התנור כ-1 ס"מ מעל המים הרותחים.
להניח את שוקי האווז, כולל כל משחת המרינדה, ולעטוף בנייר כסף עד לאטימה מלאה של השוקיים.
לאדות כשעתיים.
לפני ההגשה, להכניס ל-2 דקות לסלמנדרה או לתנור בגריל, לקבלת צבע שחום ופריכות.