פטה כבדים

החומרים300 גרם כבדים100 גרם חמאהשומן אווז מומס לטיגון או כף שמן כף גדושה של שומן אווז 1 כף פלפל מדגסקרמלחפלפל שחור גרוסכף קסיסאופן ההכנה1. מבשלים על אש נמוכה את הכבדים בשומן אווז או בכף שמן כ 12 דקות מכבים את האש ומשאירים להתקרר.2. במעבד מזון טוחנים את הכבדים הקרים יחד עם שומן האווז, החמאה , מלח, פלפל וקסיס.3. מעבירים את הכל לכלי גדול ומערבבים היטב, מוסיפים את הפלפל מדגסקר ומכניסים לטרין ומקררים.מגישים בתוספת ריבה לפי הטעם ופרוסות צנימים

החומרים
300 גרם כבדים
100 גרם חמאה
שומן אווז מומס לטיגון או כף שמן
כף גדושה של שומן אווז
1 כף פלפל מדגסקר
מלח
פלפל שחור גרוס
כף קסיס

אופן ההכנה
1. מבשלים על אש נמוכה את הכבדים בשומן אווז או בכף שמן כ 12 דקות מכבים את האש ומשאירים להתקרר.

2. במעבד מזון טוחנים את הכבדים הקרים יחד עם שומן האווז, החמאה , מלח, פלפל וקסיס.

3. מעבירים את הכל לכלי גדול ומערבבים היטב, מוסיפים את הפלפל מדגסקר ומכניסים לטרין ומקררים.

מגישים בתוספת ריבה לפי הטעם ופרוסות צנימים




כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר