ל- 6 מנות
ציוד:
12 שיפודי במבוק
חומרים:
1.5 ק"ג בשר ירך עוף נקי מעצמות, חתוך לקוביות של כ-3 ס"מ כוס וחצי רוטב צ'ימיצ'ורי
אופן ההכנה:
מחלקים את רוטב הצ'ימיצ'ורי לשניים, שומרים חצי להגשה ובחצי השני משרים את קוביות הבשר לשעתיים.
מסננים את קוביות הבשר.
משחילים על שיפודי העץ וצולים כ-8 דקות על רשת גריל חמה.
מדי פעם מברישים את הבשר במישרה.
מגישים בלוויית מחצית הרוטב ששמרתם בתחילה.
רוטב צ'מיצ'ורי:
חומרים:
צרור גדול של פטרוזיליה טרייה, שטוף, מיובש וקצוץ דק
3-5 שיני שום טרי כתושות
כפית שטוחה של מלח
רבע כפית פפריקה אדומה מתוקה
רבע כפית חומץ הדרים
קורט סוכר
כוס שמן תירס
אופן ההכנה:
שמים בצנצנת את הפטרוזיליה, השום והתבלינים.
מוסיפים את השמן עד למרחק כ-3 ס"מ מגובה המכסה.
סוגרים את הצנצנת היטב ומנערים כשתי דקות.