קדרת פול ירוק ופרגית עם טחינה ונענע

חומרים ל- 6 מנות :1 שקית (800 גרם) פול ירוק מוקפא "סנפרוסט"8 נתחי פרגית חתוכים לרצועות4 שיני שום פרוסות דק לרוטב:1 כוס טחינה גולמית1/2 כוס דבש תמרים (סילאן)מיץ מלימון טרי1 כוס מיםמלחפלפל שחור גרוס עדיןלקישוט:1/2 צרור נענע קצוצהאופן ההכנה:צולים את נתחי הפרגית במחבת כ-3 דקות מכל צד.מוציאים ומניחים בצד. מבשלים את הפול לפי ההוראות שעל גבי האריזה. מערבבים בעזרת מטרפה את חומרי הרוטב ומעבירים למחבת. מוסיפים את הפול והשום ומבשלים כ-3 דקות. להגשה: מניחים במרכז הצלחת את הפול.שמים מעל את הפרגית.מזליפים מעל רוטב טחינה.לגיוון: מומלץ להגיש על מצע של אורז ולעטר בנענע טרייה.

חומרים ל- 6 מנות :
1 שקית (800 גרם) פול ירוק מוקפא "סנפרוסט"
8 נתחי פרגית חתוכים לרצועות
4 שיני שום פרוסות דק

לרוטב:

1 כוס טחינה גולמית
1/2 כוס דבש תמרים (סילאן)
מיץ מלימון טרי
1 כוס מים
מלח
פלפל שחור גרוס עדין

לקישוט:
1/2 צרור נענע קצוצה

אופן ההכנה:
צולים את נתחי הפרגית במחבת כ-3 דקות מכל צד.
מוציאים ומניחים בצד.
מבשלים את הפול לפי ההוראות שעל גבי האריזה. 
מערבבים בעזרת מטרפה את חומרי הרוטב ומעבירים למחבת.
מוסיפים את הפול והשום ומבשלים כ-3 דקות.

להגשה:
מניחים במרכז הצלחת את הפול.
שמים מעל את הפרגית.
מזליפים מעל רוטב טחינה.

לגיוון:
מומלץ להגיש על מצע של אורז ולעטר בנענע טרייה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר