ברווז מעושן

ניתן לעשן ברווז שלם או חלקי ברווזחומרים:ברווז שלם כ- 2.2 ק"ג, או 6 שוקי ברווז, או 4 חזות ברווז מישרה בניחוח אסיאתי:2 תפוזים.4 כפות רוטב הויסן.2 כפות ג'ינגר כבוש קצוץ.כ- 2 כפות נוזל של הג'ינג'ר הכבוש.4 כפות סויה.2-3 כפות רוטב צ'ילי מתוק או חריף על פי הטעם.אופן ההכנה:יוצרים גרידת תפוז משני תפוזים וסוחטים את המיץ שלהם.מערבבים את כל חומרי המישרה.מעסים את הברווז או החלקים במישרה.משרים במקרר למשך 12 שעות, ניתן להשתמש בשקית ניילון כדי לדאוג שהמישרה תחדור לכל חלקי הברווז.מוציאים מהמקרר למשך כשעה.מכניסים למעשנת למשך כ- 3-5 שעות, תלוי בסוג המעשנת.להגשה: מומלץ להגיש עם תפוחי אדמה אפויים. www.ketzale.co.il

ניתן לעשן ברווז שלם או חלקי ברווז

חומרים:
ברווז שלם כ- 2.2 ק"ג, או 6 שוקי ברווז, או 4 חזות ברווז
מישרה בניחוח אסיאתי:
2 תפוזים.
4 כפות רוטב הויסן.
2 כפות ג'ינגר כבוש קצוץ.
כ- 2 כפות נוזל של הג'ינג'ר הכבוש.
4 כפות סויה.
2-3 כפות רוטב צ'ילי מתוק או חריף על פי הטעם.

אופן ההכנה:
יוצרים גרידת תפוז משני תפוזים וסוחטים את המיץ שלהם.
מערבבים את כל חומרי המישרה.
מעסים את הברווז או החלקים במישרה.
משרים במקרר למשך 12 שעות, ניתן להשתמש בשקית ניילון כדי לדאוג שהמישרה תחדור לכל חלקי הברווז.
מוציאים מהמקרר למשך כשעה.
מכניסים למעשנת למשך כ- 3-5 שעות, תלוי בסוג המעשנת.

להגשה:
מומלץ להגיש עם תפוחי אדמה אפויים.

www.ketzale.co.il

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר