זמן בישול: 9 דקות
מצרכים:
4 נתחי חזה עוף
2 כפות שמן
רבע כוס מים חמים
3 ענפי תימין
מלח ופלפל
אופן ההכנה:
לחתוך את נתחי העוף לאורך לרצועות ברוחב 1-1.5 ס"מ.
לצקת את השמן ל- WIKOOK.
לחמם בחום גבוה ולהוסיף את רצועות העוף.
כשהעוף משחים, להוסיף את המים ואת התימין ולסגור את המכסה.
לבשל במשך 9 דקות בחום בינוני.
לפתוח את המכסה ולהוסיף מלח ופלפל לפי הטעם.
להגיש חם.
Wikook הנו סיר לחץ של טפאל עם מנגנון סגירה הרמטית באמצעות מכסה פלסטיק