זמן בישול: 17 דקות
מצרכים:
560 גרם בשר הודו חתוך לחתיכות קטנות
כף שמן זית
חצי כוס מים חמים
370 גרם רוטב עגבניות עם פלפלים וזיתים
אופן ההכנה:
לחמם את שמן הזית ב-WIKOOK.
להוסיף את הבשר.
להשחים במשך 3 דקות תוך כדי ערבוב, ולסגור את המכסה.
לבשל במשך 4 דקות בחום בינוני.
לפתוח את המכסה וולהוסיף את רוטב העגבניות והמים ולבחוש.
לסגור את המכסה ולבשל במשך 10 דקות.
לפתוח את המכסה, לתבל עם מלח ופלפל לפי הטעם.
Wikook הנו סיר לחץ של טפאל עם מנגנון סגירה הרמטית באמצעות מכסה פלסטיק