עוף שלם צלוי בלימון אורגנו וזיתים

חומרים:1 עוף שלםחוט קשירה2 כפות חרדל300 גרם זיתים מגולעניםצרור אורגנו3 לימונים2 כפות לימון כבושראש שום2 בצליםחבילה סלרי אמריקאי1/4 כוס שמן זית איכותימלח פלפל3 תפו"א בינונייםאופן ההכנה:מכינים מרינדה מכל החומרים ומשרים את העוף בתוכה למשך כחצי שעה.מכינים את העוף לצלייה על ידי הכנסת המרינדה לתוך החלל שבין העור לבשר ולתוך חלל הבטן, וקושרים היטב.מניחים את העוף בתבנית בשכיבה על הגב מעל רשת וצולים בחום של 220 מעלות למשך כ-50 דקות.מפרקים את העוף לפי בשר חזה ורגל בהתאמה ומגישים.מכללת השף – www.hashef.co.il, 1700-700-690

חומרים:
1 עוף שלם
חוט קשירה
2 כפות חרדל
300 גרם זיתים מגולענים
צרור אורגנו
3 לימונים
2 כפות לימון כבוש
ראש שום
2 בצלים
חבילה סלרי אמריקאי
1/4 כוס שמן זית איכותי
מלח פלפל
3 תפו"א בינוניים

אופן ההכנה:
מכינים מרינדה מכל החומרים ומשרים את העוף בתוכה למשך כחצי שעה.
מכינים את העוף לצלייה על ידי הכנסת המרינדה לתוך החלל שבין העור לבשר ולתוך חלל הבטן, וקושרים היטב.
מניחים את העוף בתבנית בשכיבה על הגב מעל רשת וצולים בחום של 220 מעלות למשך כ-50 דקות.
מפרקים את העוף לפי בשר חזה ורגל בהתאמה ומגישים.

מכללת השף – www.hashef.co.il, 1700-700-690

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר