פרגית בפויקה

חומרים:10 חתיכות פרגית נקייה3 בצלים3 פלפלים אדומים3 פלפלים צהובים1 פלפל חריף קטן (לא חובה)2 עגבניות גדולות4 תפוחי אדמה3 בטטות מתוקותשמן זית תבלינים לפי הטעם (מלח, פלפל, זעתר)תבלינים טריים (רוזמרין, מרווה)בקבוק בירהאופן ההכנה:קוצצים את הבצלים קוצצים ומכניסים לפויקה להשחמה (עם שמן זית).מכניסים את בשר הפרגית למעט זמן לצורך אטימה.את שאר הירקות חותכים לקוביות בינוניות.מכניסים לתוך הפויקה.מוסיפים את הבירה, תבלינים לפי הטעם, ותבלינים טריים.מביאים לרתיחה.נותנים להתבשל במשך שעה וחצי עד שעתיים בבעבוע איטי (כדי לא לשרוף הכל).במשך כל הבישול בודקים את מצב הנוזלים בסיר (אם יש יותר מדי נוזלים, ניתן לאדות על ידי פתיחת הסיר).יוסי מוצניק מנהל את "בר במדבר" הכולל מסעדה בחצבה וקייטרינג שטח המתמחים ביישון בשרים, צימרים בחצבה ובעידן ומאהל בדואי המארח אירועים. טל. 052-3205427ממתכוני תושבי הערבה לקראת התערוכה החקלאית בחצבה, 27-28 בינואר 2010

חומרים:
10 חתיכות פרגית נקייה
3 בצלים
3 פלפלים אדומים
3 פלפלים צהובים
1 פלפל חריף קטן (לא חובה)
2 עגבניות גדולות
4 תפוחי אדמה
3 בטטות מתוקות
שמן זית
תבלינים לפי הטעם (מלח, פלפל, זעתר)
תבלינים טריים (רוזמרין, מרווה)
בקבוק בירה

אופן ההכנה:
קוצצים את הבצלים קוצצים ומכניסים לפויקה להשחמה (עם שמן זית).
מכניסים את בשר הפרגית למעט זמן לצורך אטימה.
את שאר הירקות חותכים לקוביות בינוניות.
מכניסים לתוך הפויקה.
מוסיפים את הבירה, תבלינים לפי הטעם, ותבלינים טריים.
מביאים לרתיחה.
נותנים להתבשל במשך שעה וחצי עד שעתיים בבעבוע איטי (כדי לא לשרוף הכל).
במשך כל הבישול בודקים את מצב הנוזלים בסיר (אם יש יותר מדי נוזלים, ניתן לאדות על ידי פתיחת הסיר).

יוסי מוצניק מנהל את "בר במדבר" הכולל מסעדה בחצבה וקייטרינג שטח המתמחים ביישון בשרים, צימרים בחצבה ובעידן ומאהל בדואי המארח אירועים. טל. 052-3205427

ממתכוני תושבי הערבה לקראת התערוכה החקלאית בחצבה, 27-28 בינואר 2010

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר