חומרים ל- 8 מנות:
1 מגשית שווארמה אמיתית של "מאמא עוף"
8 יחידות טורטייה
מחית מ-2 אבוקדו טרי
1 בצל בינוני קצוץ דק
2 עגבניות חתוכות לקוביות קטנות
1 חופן כוסברה שטוף היטב וקצוץ
2 כפות מיץ לימון
קורט מלח
כפית שמן
אופן ההכנה:
מחממים במחבת כבדה 2 כפות שמן זית. מוסיפים את השווארמה, מטגנים קלות ומורידים מהאש.
למחית האבוקדו מוסיפים לימון ומלח.
מערבבים בנפרד עגבניות קצוצות עם בצל קצוץ.
מניחים את הטורטייה, מורחים עליה ממרח אבוקדו.
מפזרים מעל את העגבניות עם הבצל, והכוסברה.
מוסיפים לסיום את השווארמה.
מקפלים חלק תחתון של הטורטייה, ומתחילים לגלגל מהצד השני תוך כדי הידוק מתמיד.