אופן הכנת הכנפיים:
יש לאפות את הכנפיים 30 דקות בתנור [220 מעלות].
בעת ההגשה יש לטגן את הכנפיים [12 חצאי כנפיים] בשמן עמוק כ-7 דקות.
בתום הטיגון – מעבירים את הכנפיים המטוגנות לקערת ערבוב מנירוסטה.
מוסיפים מצקת [100cc] של רוטב פובידול [הרוטב בטמפרטורת החדר]. מערבבים בהקפצה עד לעיטוף הכנפיים ברוטב.
מתכון להכנת רוטב פובידול לכנפיים:
חומרים:
1/2 ק"ג ריבת שזיפים מסוג פובידול
1/3 ליטר מים רתוחים עם כף וחצי מרק דגש – מעורבבים ומצוננים
20 גרם פלפל שאטה גרום
אופן ההכנה:
כאשר המרק מצונן, מוסיפים לריבה אותו ואת השטה.
מערבבים היטב.
ניתן לשמור במקרר עד שבוע ימים.
אופן ההגשה:
מניחים במרכז הצלחת חופן בינוני של עלי חסה.
מסדרים את חצאי הכנפיים מסביב לחסה בסדר אקראי
ניתן לפזר שומשום קלוי מעל הכנפיים בעת ההגשה
רשת מסעדות אל גאוצ'ו – גריל דרום אמריקאי