חומרים:
ברווז 1 מסוג גרנד-פקין שלם במשקל 2-2.5 ק"ג
לרוטב:
גרידה מ- 2 תפוזים
מיץ סחוט מהתפוזים
כרבע כוס יין מרסלה
כף ג'ינג'ר כבוש קצוץ
פלפל שחור גרוס, מלח ים, שמן זית
לפני ההגשה:
תפוז פרוס דק עם הקליפה
אופן ההכנה:
מנקים את הברווז מעודפי שומן.
דואגים לחמם תנור מראש ל- 180 מעלות.
מעסים היטב את הברווז בכל חומרי הרוטב, מניחים להיספג כ- 15-20 דקות.
אופים בתנור כשעה וחצי.
לפני ההגשה מקשטים בתפוז הפרוס וצולים עוד כ- 15 דקות.
ניתן להגיש בליווי תפוחי אדמה.