חומרים:
500 גרם הודו אדום טחון
1 בצל בינוני קלוף
2תפו"א בינוניים קלופים
2 שיני שום קצוצות
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
2 ביצים
2 כפות קמח חומוס (או קמח חיטה או פירורי לחם)
1 כפית כמון
מלח ופלפל
אופן ההכנה:
מגרדים באמצעות פומפייה את הבצל ותפו"א.
מוסיפים את הבשר, שום, פטרוזיליה, ביצים, קמח חומוס ותבלינים.
לערבב היטב ולהניח בצד ל-10 דקות.
יוצרים קציצות ומטגנים בעדינות משני הכיוונים (ניתן לטגן למשך זמן קצר משני הכיוונים ולסיים עם אפייה בתנור).
אפשר לבשל ברוטב ללא טיגון.