קציצות הודו אדום

חומרים:500 גרם הודו אדום טחון1 בצל בינוני קלוף2תפו"א בינוניים קלופים2 שיני שום קצוצות2 כפות פטרוזיליה קצוצה2 ביצים2 כפות קמח חומוס (או קמח חיטה או פירורי לחם)1 כפית כמוןמלח ופלפלאופן ההכנה:מגרדים באמצעות פומפייה את הבצל ותפו"א.מוסיפים את הבשר, שום, פטרוזיליה, ביצים, קמח חומוס ותבלינים. לערבב היטב ולהניח בצד ל-10 דקות.יוצרים קציצות ומטגנים בעדינות משני הכיוונים (ניתן לטגן למשך זמן קצר משני הכיוונים ולסיים עם אפייה בתנור).אפשר לבשל ברוטב ללא טיגון.

חומרים:
500 גרם הודו אדום טחון
1 בצל בינוני קלוף
2תפו"א בינוניים קלופים
2 שיני שום קצוצות
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
2 ביצים
2 כפות קמח חומוס (או קמח חיטה או פירורי לחם)
1 כפית כמון
מלח ופלפל

אופן ההכנה:
מגרדים באמצעות פומפייה את הבצל ותפו"א.
מוסיפים את הבשר, שום, פטרוזיליה, ביצים, קמח חומוס ותבלינים.
לערבב היטב ולהניח בצד ל-10 דקות.
יוצרים קציצות ומטגנים בעדינות משני הכיוונים (ניתן לטגן למשך זמן קצר משני הכיוונים ולסיים עם אפייה בתנור).
אפשר לבשל ברוטב ללא טיגון.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר