עוף בבצלים עם שזיפים ודבש

מרכיבים (ל-4 מנות):6 רבעי עוף טרי½ כוס שמן500 גרם בצלים פרוסים דק1 כף דבשמלח ופלפל שחור2 כפיות פפריקה מתוקה½ כפית פפריקה חריפה250 גרם שזיפים יבשים100 גרם רסק עגבניותאופן ההכנה:מחממים בסיר רחב וכבד את השמן.מטגנים את רבעי העוף משני הצדדים עד הזהבה.מוציאים את העוף ומוסיפים לסיר את הבצלים. מטגנים עד שיזהיבו תוך בחישה מדי פעם. מוסיפים את הדבש ומטגנים 3 דקות.מחזירים את העוף לסיר ומתבלים במלח, פלפל ופפריקה. מוסיפים את השזיפים היבשים.מערבבים את רסק העגבניות עם 2 כוסות מים.יוצקים לסיר, מביאים לרתיחה ומבשלים מכוסה על אש קטנה כשעה וחצי.מסירים את מכסה הסיר ומעבירים לתנור שחומם לחום גבוה (200 מעלות). אופים עד להשחמה- 20-30 דקות.

מרכיבים (ל-4 מנות):
6 רבעי עוף טרי
½ כוס שמן
500 גרם בצלים פרוסים דק
1 כף דבש
מלח ופלפל שחור
2 כפיות פפריקה מתוקה
½ כפית פפריקה חריפה
250 גרם שזיפים יבשים
100 גרם רסק עגבניות

אופן ההכנה:
מחממים בסיר רחב וכבד את השמן.
מטגנים את רבעי העוף משני הצדדים עד הזהבה.
מוציאים את העוף ומוסיפים לסיר את הבצלים.
מטגנים עד שיזהיבו תוך בחישה מדי פעם.
מוסיפים את הדבש ומטגנים 3 דקות.
מחזירים את העוף לסיר ומתבלים במלח, פלפל ופפריקה.
מוסיפים את השזיפים היבשים.
מערבבים את רסק העגבניות עם 2 כוסות מים.
יוצקים לסיר, מביאים לרתיחה ומבשלים מכוסה על אש קטנה כשעה וחצי.
מסירים את מכסה הסיר ומעבירים לתנור שחומם לחום גבוה (200 מעלות).
אופים עד להשחמה- 20-30 דקות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר