רולדת עוף ממולאת במשמשים מיובשים

מצרכים ל- 4 סועדים :1/2 ק"ג חזה עוף4 פרוסות חזה הודו מעושן16משמשים מיובשים(לכל מנה 4)לציפוי:2 ביצים2 כפות קמח2 כפות פירורי לחםתוספת:250 גרם אורזשתי כוסות מים50 גרם צימוקיםמלח לפי הטעםאופן ההכנה:פורסים את חזה העוף, מניחים עליו פרוסת חזה הודו מעושן ו-4 משמשים חתוכים ומגלגלים לצורת סיגר.את חזה העוף מצפים בקמח ביצה ופירורי לחם, ומטגנים בשמן עמוק שהוכן מראש – עד להשחמה.הכנת האורז:מטגנים את האורז במעט שמן.מוסיפים את 2 כוסות המים ו-50 גרם צימוקים.מסעדת "טוליפ", יהודה הלוי 52, תל אביב., 03-5668444

מצרכים ל- 4 סועדים :
1/2 ק"ג חזה עוף
4 פרוסות חזה הודו מעושן
16משמשים מיובשים(לכל מנה 4)

לציפוי:
2 ביצים
2 כפות קמח
2 כפות פירורי לחם

תוספת:
250 גרם אורז
שתי כוסות מים
50 גרם צימוקים
מלח לפי הטעם

אופן ההכנה:
פורסים את חזה העוף, מניחים עליו פרוסת חזה הודו מעושן ו-4 משמשים חתוכים ומגלגלים לצורת סיגר.
את חזה העוף מצפים בקמח ביצה ופירורי לחם, ומטגנים בשמן עמוק שהוכן מראש – עד להשחמה.

הכנת האורז:
מטגנים את האורז במעט שמן.
מוסיפים את 2 כוסות המים ו-50 גרם צימוקים.

מסעדת "טוליפ", יהודה הלוי 52, תל אביב., 03-5668444

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר