מצרכים ל- 4 סועדים :
1/2 ק"ג חזה עוף
4 פרוסות חזה הודו מעושן
16משמשים מיובשים(לכל מנה 4)
לציפוי:
2 ביצים
2 כפות קמח
2 כפות פירורי לחם
תוספת:
250 גרם אורז
שתי כוסות מים
50 גרם צימוקים
מלח לפי הטעם
אופן ההכנה:
פורסים את חזה העוף, מניחים עליו פרוסת חזה הודו מעושן ו-4 משמשים חתוכים ומגלגלים לצורת סיגר.
את חזה העוף מצפים בקמח ביצה ופירורי לחם, ומטגנים בשמן עמוק שהוכן מראש – עד להשחמה.
הכנת האורז:
מטגנים את האורז במעט שמן.
מוסיפים את 2 כוסות המים ו-50 גרם צימוקים.
מסעדת "טוליפ", יהודה הלוי 52, תל אביב., 03-5668444