נתחי עוף צרובים עם פסטרמות וירקות מוקפצים

6 מנותחומרים:6 נתחי פרגית או חזה עוף2 כפות שמן2 שיני שום כתושות1/2 כפית פפריקה חריפה1 כפית חרדל1 כף רוטב סויה1 כף דבשצרור עשבי תיבול קצוצים – לבחירה לפסטרמות וירקות מוקפצים:3 כפות שמן זית2 בצלים ירוקים שלמים (כולל השורש) חתוכים לרצועות דקיקות1/2 פלפל אדום חתוך לרצועות דקיקות1/2 פלפל אדום חתוך לרצועות דקיקות1 גזר חתוך לרצועות דקיקות1 קולרבי קטן חתוך לרצועות דקיקות2 פרוסות פסטרמה מקסיקנית של "עוף טוב" חתוכות לרצועות דקיקות 2 פרוסות פסטרמה רומנית בטעם של פעם של "עוף טוב" חתוכות לרצועות דקיקותקורט מלח, קורט פלפל שחור1/2 כפית חרדל משובחאופן הכנת הנתחים:בקערה קטנה מערבבים את כל חמרי התיבול ומושחים היטב את הנתחים. במחבת פסים צורבים את הנתחים משני הצדדים עד שמוכנים, או לחילופין אופים בתנור ב- 200 מעלות כ-10 דקות.הכנת המוקפצים:מחממים שמן במחבת גדולה ומקפיצים יחד את הירקות, רצועות הפסטרמות והתבלינים כ-4 דקות. הגשה:מניחים בצלחת הגשה נתח עוף/פרגית.מעליו עורמים את הפסטרמות והירקות המוקפצים. צילום מורג ביטון

6 מנות

חומרים:
6 נתחי פרגית או חזה עוף
2 כפות שמן
2 שיני שום כתושות
1/2 כפית פפריקה חריפה
1 כפית חרדל
1 כף רוטב סויה
1 כף דבש
צרור עשבי תיבול קצוצים – לבחירה

לפסטרמות וירקות מוקפצים:
3 כפות שמן זית
2 בצלים ירוקים שלמים (כולל השורש) חתוכים לרצועות דקיקות
1/2 פלפל אדום חתוך לרצועות דקיקות
1/2 פלפל אדום חתוך לרצועות דקיקות
1 גזר חתוך לרצועות דקיקות
1 קולרבי קטן חתוך לרצועות דקיקות
2 פרוסות פסטרמה מקסיקנית של "עוף טוב" חתוכות לרצועות דקיקות
2 פרוסות פסטרמה רומנית בטעם של פעם של "עוף טוב" חתוכות לרצועות דקיקות
קורט מלח, קורט פלפל שחור
1/2 כפית חרדל משובח

אופן הכנת הנתחים:
בקערה קטנה מערבבים את כל חמרי התיבול ומושחים היטב את הנתחים.
במחבת פסים צורבים את הנתחים משני הצדדים עד שמוכנים, או לחילופין אופים בתנור ב- 200 מעלות כ-10 דקות.

הכנת המוקפצים:
מחממים שמן במחבת גדולה ומקפיצים יחד את הירקות, רצועות הפסטרמות והתבלינים כ-4 דקות.

הגשה:
מניחים בצלחת הגשה נתח עוף/פרגית.
מעליו עורמים את הפסטרמות והירקות המוקפצים.

צילום מורג ביטון

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר