6 מנות
חומרים:
6 נתחי פרגית או חזה עוף
2 כפות שמן
2 שיני שום כתושות
1/2 כפית פפריקה חריפה
1 כפית חרדל
1 כף רוטב סויה
1 כף דבש
צרור עשבי תיבול קצוצים – לבחירה
לפסטרמות וירקות מוקפצים:
3 כפות שמן זית
2 בצלים ירוקים שלמים (כולל השורש) חתוכים לרצועות דקיקות
1/2 פלפל אדום חתוך לרצועות דקיקות
1/2 פלפל אדום חתוך לרצועות דקיקות
1 גזר חתוך לרצועות דקיקות
1 קולרבי קטן חתוך לרצועות דקיקות
2 פרוסות פסטרמה מקסיקנית של "עוף טוב" חתוכות לרצועות דקיקות
2 פרוסות פסטרמה רומנית בטעם של פעם של "עוף טוב" חתוכות לרצועות דקיקות
קורט מלח, קורט פלפל שחור
1/2 כפית חרדל משובח
אופן הכנת הנתחים:
בקערה קטנה מערבבים את כל חמרי התיבול ומושחים היטב את הנתחים.
במחבת פסים צורבים את הנתחים משני הצדדים עד שמוכנים, או לחילופין אופים בתנור ב- 200 מעלות כ-10 דקות.
הכנת המוקפצים:
מחממים שמן במחבת גדולה ומקפיצים יחד את הירקות, רצועות הפסטרמות והתבלינים כ-4 דקות.
הגשה:
מניחים בצלחת הגשה נתח עוף/פרגית.
מעליו עורמים את הפסטרמות והירקות המוקפצים.
צילום מורג ביטון