שוקי עוף פריכים בקארי ובוטנים

במתכון זה הערבוב של המיונז עם התבלין יוצר חיבור שמצפה את העוף, שומר על עסיסיות, ומספק מרקם וצבע.מרכיבים עבור 6 מנות:12 יח' שוקיים עוף1 כף אבקת קארי4 כפות מיונז הלמנ'ס או הלמנ'ס לייט100 גר' בוטנים גרוסיםאופן ההכנה: בעזרת סכין חדה קוטמים את קצוות השוקים.מערבבים בקערה את המיונז והקארי.עוטפים את השוקיים בתערובת מכל צדי העוף ומסדרים בתבניות אפייה.מפזרים מעל בוטנים גרוסים (ניתן להחליף את הבוטנים בפרורי לחם).צולים בתנור חם ב- 180 מעלות למשך 35-40 דקות.

במתכון זה הערבוב של המיונז עם התבלין יוצר חיבור שמצפה את העוף, שומר על עסיסיות, ומספק מרקם וצבע.

מרכיבים עבור 6 מנות:
12 יח' שוקיים עוף
1 כף אבקת קארי
4 כפות מיונז הלמנ'ס או הלמנ'ס לייט
100 גר' בוטנים גרוסים

אופן ההכנה:
בעזרת סכין חדה קוטמים את קצוות השוקים.
מערבבים בקערה את המיונז והקארי.
עוטפים את השוקיים בתערובת מכל צדי העוף ומסדרים בתבניות אפייה.
מפזרים מעל בוטנים גרוסים (ניתן להחליף את הבוטנים בפרורי לחם).
צולים בתנור חם ב- 180 מעלות למשך 35-40 דקות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר