במתכון זה הערבוב של המיונז עם התבלין יוצר חיבור שמצפה את העוף, שומר על עסיסיות, ומספק מרקם וצבע.
מרכיבים עבור 6 מנות:
12 יח' שוקיים עוף
1 כף אבקת קארי
4 כפות מיונז הלמנ'ס או הלמנ'ס לייט
100 גר' בוטנים גרוסים
אופן ההכנה:
בעזרת סכין חדה קוטמים את קצוות השוקים.
מערבבים בקערה את המיונז והקארי.
עוטפים את השוקיים בתערובת מכל צדי העוף ומסדרים בתבניות אפייה.
מפזרים מעל בוטנים גרוסים (ניתן להחליף את הבוטנים בפרורי לחם).
צולים בתנור חם ב- 180 מעלות למשך 35-40 דקות.