מצרכים:
2 כפות שמן
1 פחית חלב קוקוס (נוזל אגוזי קוקוס)
2 כפות צ'ילי מתוק
1 חציל חתוך לקוביות 1 ס"מ
2 כפות רוטב סויה
1 כף כוסברה/פטרוזיליה קצוצה
1 אריזת קציצות עוף טוב "המתכון הסודי"
אופן ההכנה:
מוסיפים למחבת חמה את השמן, החצילים ומטגנים היטב את כל הקוביות מכל הצדדים למשך כ-10 דקות.
מוסיפים את חלב הקוקוס, הצ'ילי, הסויה ומביאים לרתיחה.
מחממים את הקציצות במיקרו/תנור, מוסיפים אותן לרוטב ומבשלים יחדיו כ-10 דקות נוספות.
מקשטים בכוסברה/פטרוזיליה ומגישים.
מומלץ להגיש עם אורז לבן.