רול פרגית צלויה בגריל בתוספת סלסת עגבניות חריפה ובמעטפת טורטייה פריכה

המתכון לרגל פסטיבל מחווה ל'טומטינה' בספרד. 26 באוגוסט עד 6 בספטמבר 2012 במסעדת Olive Leaf במלון שרתון תל אביבחומרים:4 טורטיות4 כרעיים עוף מפורקים מעצמות4 כפות שמן קנולה½ כפית פפריקה½ כפית כמון¼ כפית צ'ילי חריף גרוס¼ כפית כורכוםמלח לפי הטעם1 כף חומץ2 עגבניות טריות חתוכות לקוביות קטנות4 כפות כוסברה קצוצה2 כפות רסק עגבניות פריניר4 כפות שמן זית½ פלפל ירוק חריף קצוץ½ כפית סוכראופן ההכנה: עוף:מתבלים את הכרעיים המפורקים מעצמות עם מלח, כורכום, פפריקה, צ'ילי וכמון. מוסיפים שמן קנולה ומערבבים היטב עד להתמזגות התבלינים באופן שווה בבשר. מדליקים גריל פחם וצולים את הכרעיים כ- 5 דקות מכל צד, או במחבת פסים (אם משתמשים במחבת, לא להתחיל בטמפרטורה גבוהה). כאשר הפרגיות מוכנות, חותכים לרצועות בעובי אצבע ומניחים בצד. סלסת עגבניות חריפה: מערבבים בקערה את קוביות העגבניות, רסק עגבניות, פלפל חריף, סוכר, מלח, כוסברה וחומץ.מערבבים עד להתמזגות טעמים. טועמים ומוסיפים מלח אם חסר. הרכבת המנה: מחממים טורטייה עד שמקבלת צריבה קלה, ומניחים על משטח העבודה.ממלאים בסלסת עגבניות ורצועות פרגית ומגלגלים. דואגים להדק את הטורטייה היטב. אפשר להגיש חתוך כמו סושי או כרול שלם. צילום ארן חן

המתכון לרגל פסטיבל מחווה ל'טומטינה' בספרד. 26 באוגוסט עד 6 בספטמבר 2012 במסעדת Olive Leaf במלון שרתון תל אביב

חומרים:
4 טורטיות
4 כרעיים עוף מפורקים מעצמות
4 כפות שמן קנולה
½ כפית פפריקה
½ כפית כמון
¼ כפית צ'ילי חריף גרוס
¼ כפית כורכום
מלח לפי הטעם
1 כף חומץ
2 עגבניות טריות חתוכות לקוביות קטנות
4 כפות כוסברה קצוצה
2 כפות רסק עגבניות פריניר
4 כפות שמן זית
½ פלפל ירוק חריף קצוץ
½ כפית סוכר

אופן ההכנה:
עוף:
מתבלים את הכרעיים המפורקים מעצמות עם מלח, כורכום, פפריקה, צ'ילי וכמון.
מוסיפים שמן קנולה ומערבבים היטב עד להתמזגות התבלינים באופן שווה בבשר. מדליקים גריל פחם וצולים את הכרעיים כ- 5 דקות מכל צד, או במחבת פסים (אם משתמשים במחבת, לא להתחיל בטמפרטורה גבוהה).
כאשר הפרגיות מוכנות, חותכים לרצועות בעובי אצבע ומניחים בצד.

סלסת עגבניות חריפה:
מערבבים בקערה את קוביות העגבניות, רסק עגבניות, פלפל חריף, סוכר, מלח, כוסברה וחומץ.
מערבבים עד להתמזגות טעמים. טועמים ומוסיפים מלח אם חסר.

הרכבת המנה:
מחממים טורטייה עד שמקבלת צריבה קלה, ומניחים על משטח העבודה.
ממלאים בסלסת עגבניות ורצועות פרגית ומגלגלים.
דואגים להדק את הטורטייה היטב.
אפשר להגיש חתוך כמו סושי או כרול שלם.

צילום ארן חן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר