מרק כרובית מוקרם

מתכון ל-5 סועדיםחומרים:1 ראש כרובית1 יח' בצל50 גרם מחמאה1 כפית שום כתושאגוז מוסקטמלחפלפל לבן1 וחצי ליטר מיםאופן ההכנה:מנקים את הכרובית ומפרקים לפרחים.את הבצל חותכים לפרוסות ומאדים במחמאה עד לקבלת צבע זהוב.מוסיפים את כל החומרים ומבשלים בחום נמוך כ- 20 דקות, עד ריכוך מושלם של הכרובית.טוחנים במעבד מזון את הכרובית יחד עם כל החומרים והנוזל, ומגישים.

מתכון ל-5 סועדים

חומרים:
1 ראש כרובית
1 יח' בצל
50 גרם מחמאה
1 כפית שום כתוש
אגוז מוסקט
מלח
פלפל לבן
1 וחצי ליטר מים

אופן ההכנה:

מנקים את הכרובית ומפרקים לפרחים.
את הבצל חותכים לפרוסות ומאדים במחמאה עד לקבלת צבע זהוב.
מוסיפים את כל החומרים ומבשלים בחום נמוך כ- 20 דקות, עד ריכוך מושלם של הכרובית.
טוחנים במעבד מזון את הכרובית יחד עם כל החומרים והנוזל, ומגישים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר