מרק דלעת מהאגדות

מרכיבים: 800 גרם דלעת3 בטטות2 בצלים2 לוףשורש עשב לימוןקורט גי'נג'ר טרי25 גרם חמאה1 כף שמן זיתמלח עשבים HERBAMARE להגשה: גרעיני דלעת אופן ההכנה:להמיס בסיר כבד את החמאה ולהוסיף שמן זית.לאדות את הבצל הקצוץ והלוף (חלק לבן בלבד) על אש קטנה וסיר מכוסה (חשוב מאוד לכסות את הסיר כדי להימנע מטיגון) עד שהבצל הופך שקוף.להוסיף את קוביות הבטטה והדלעת ולתבל במלח עשבים.להמשיך לאדות כעשרים דקות עד לריכוך כמעט מלא של הירקות.לצקת מים רותחים לכיסוי הירקות ולהוסיף שורש עשב לימון וקורט ג'ינג'ר מגורד על פומפייה דקה.להמשיך לבשל עד לריכוך מלא.לטחון בבלנדר ידני.לטעום ולשפר תיבול (אפשר לשדרג עם פלפל לבן, כף דבש, מעט מיץ לימון וגרידת לימון).להגשה:לקלות גרעיני דלעת וקורט מלח ולפזר מעל המרק. גרעיני הדלעת הופכים לקראנצי'ם בקלייה, מהווים תחליף מזין וטעים לקרוטונים. אתר משק שוורצמן

מרכיבים:
800 גרם דלעת
3 בטטות
2 בצלים
2 לוף
שורש עשב לימון
קורט גי'נג'ר טרי
25 גרם חמאה
1 כף שמן זית
מלח עשבים HERBAMARE

להגשה:
גרעיני דלעת

אופן ההכנה:

להמיס בסיר כבד את החמאה ולהוסיף שמן זית.
לאדות את הבצל הקצוץ והלוף (חלק לבן בלבד) על אש קטנה וסיר מכוסה (חשוב מאוד לכסות את הסיר כדי להימנע מטיגון) עד שהבצל הופך שקוף.
להוסיף את קוביות הבטטה והדלעת ולתבל במלח עשבים.
להמשיך לאדות כעשרים דקות עד לריכוך כמעט מלא של הירקות.
לצקת מים רותחים לכיסוי הירקות ולהוסיף שורש עשב לימון וקורט ג'ינג'ר מגורד על פומפייה דקה.
להמשיך לבשל עד לריכוך מלא.
לטחון בבלנדר ידני.
לטעום ולשפר תיבול (אפשר לשדרג עם פלפל לבן, כף דבש, מעט מיץ לימון וגרידת לימון).

להגשה:
לקלות גרעיני דלעת וקורט מלח ולפזר מעל המרק. גרעיני הדלעת הופכים לקראנצי'ם בקלייה, מהווים תחליף מזין וטעים לקרוטונים.

אתר משק שוורצמן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר