מרק טום יאם קאי

מצרכים לציר עוף300 גרם עצמות עוףבצל גדולגזר גדולראש סלרי בינוניראש סלרי אמריקאישורש פטרוזיליהיחידת ג'ינג'ריחידת למון גראספלפל אדוםפלפל צהובצרור כוסברה80 גרם שורש גלנגלמניחים בסיר את עצמות העוף בתוספת כל הירקות חתוכים גס, מרתיחים, מנמיכים את האש ומבשלים כשעה. מסננים.עבור המרק1 יחידה של חזה עוף חתוך לרצועות דקות100 גרם כרוב סיני חתוך לרצועות30 גרם פטריות שמפניון פרוסות30 גרם פטריות ירדן פרוסות 1 גזר חתוך לרצועות דקותחצי כוס חלב קוקוס מיץ מלימון3 כפות ריבת צ'ילי (ניתן להשיג במכולות אסיאתיות)הכנת המרקמוסיפים לציר המרק שסיננו את ריבת הפלפלים בתוספת הירקות החתוכים, מבשלים כחצי שעה על אש נמוכה לאחר מכן מוסיפים את רצועות העוף, מיץ מחצי לימון וחלב קוקוס. מבשלים עוד חמש דקות.להגשה מוזגים את המרק לקערות ומעטרים בתפרחת כוסברה

מצרכים לציר עוף
300 גרם עצמות עוף
בצל גדול
גזר גדול
ראש סלרי בינוני
ראש סלרי אמריקאי
שורש פטרוזיליה
יחידת ג'ינג'ר
יחידת למון גראס
פלפל אדום
פלפל צהוב
צרור כוסברה
80 גרם שורש גלנגל
מניחים בסיר את עצמות העוף בתוספת כל הירקות חתוכים גס, מרתיחים, מנמיכים את האש ומבשלים כשעה. מסננים.

עבור המרק
1 יחידה של חזה עוף חתוך לרצועות דקות
100 גרם כרוב סיני חתוך לרצועות
30 גרם פטריות שמפניון פרוסות
30 גרם פטריות ירדן פרוסות
1 גזר חתוך לרצועות דקות
חצי כוס חלב קוקוס
מיץ מלימון
3 כפות ריבת צ'ילי (ניתן להשיג במכולות אסיאתיות)

הכנת המרק
מוסיפים לציר המרק שסיננו את ריבת הפלפלים בתוספת הירקות החתוכים, מבשלים כחצי שעה על אש נמוכה לאחר מכן מוסיפים את רצועות העוף, מיץ מחצי לימון וחלב קוקוס. מבשלים עוד חמש דקות.

להגשה מוזגים את המרק לקערות ומעטרים בתפרחת כוסברה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר