המרכיבים
200 גרם שרימפס
200 גרם מולים מקורצפים
200 גרם גופי קלמארי חתוכים לטבעות
100 גרם ראשי קלמארי
4 בצלים פרוסים לרצועות
400 גרם פטריות שמפיניון חצויות
250 גרם פטריות יער קרועות
2 בצל ירוק קצוץ
10 פיסות שורש גלנגל
30 עלי קפיר ליים
1 גבעול למון גראס טרי ללא עלים
10 גבעולי כוסברה
18 עגבניות שרי חצויות
20 כפות רוטב מי דגים
לימון סחוט
פלפל חריף יבש כתוש
3 ליטר מים
200 מ"ל חלב קוקוס
אופן ההכנה
מרתיחים במשך כרבע שעה את השורשים: הגלנגל, הלמון גראס הקפיר ליים.
מוסיפים בצל ופטריות יער, עגבניות, רוטב דגים, לימון ופלפל ומבשלים במשך 4-5 דקות.
מוסיפים שמפיניון ובצל ירוק חתוך גס לבישול של עוד כדקה.
מוסיפים את חלב הקוקוס ומנמיכים את האש לבישול של דקה נוספת.
מוסיפים את פירות הים, מכבים את האש, ונותנים להם להתאדות למשך דקה נוספת.
מפזרים כוסברה קצוצה מעל.