מרק חצילים

החומרים:250 גרם חצילים4 כוסות מרק ירקות (אפשר מאבקה)1 בצל קצוץ1 גזר מרוסקחתיכת סלרי מרוסקעלי סלרי קצוציםיוגורט או שמנתאופן ההכנה:קולפים את החציל, חותכים לקוביות, מרתיחים במי מלח, וכאשר החציל מבושל מעבירים אותו דרך מסננת.מכינים את מרק הירקות, מוסיפים לתוכו גזר מרוסק, סלרי מרוסק, בצל מרוסק ועלי סלרי, ומבשלים הכל יחד. מוסיפים את החציל המעוך, מלח ופלפל, ובמידת הצורך מוסיפים מעט מים. מבשלים הכל על אש קטנה כ-15 דקות.כאשר המרק החם בצלחות, יוצקים לכל מנה 1 כף יוגורט או שמנת ומגישים.

החומרים:
250 גרם חצילים
4 כוסות מרק ירקות (אפשר מאבקה)
1 בצל קצוץ
1 גזר מרוסק
חתיכת סלרי מרוסק
עלי סלרי קצוצים
יוגורט או שמנת

אופן ההכנה:
קולפים את החציל, חותכים לקוביות, מרתיחים במי מלח, וכאשר החציל מבושל מעבירים אותו דרך מסננת.
מכינים את מרק הירקות, מוסיפים לתוכו גזר מרוסק, סלרי מרוסק, בצל מרוסק ועלי סלרי, ומבשלים הכל יחד. מוסיפים את החציל המעוך, מלח ופלפל, ובמידת הצורך מוסיפים מעט מים. מבשלים הכל על אש קטנה כ-15 דקות.
כאשר המרק החם בצלחות, יוצקים לכל מנה 1 כף יוגורט או שמנת ומגישים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר