גספצ'ו עגבניות בקפוצ'ינו חציל

חומרים לגספצ'ו:2 עגבניות אדומות 1 פלפל אדוםמלחפלפל2 כפות מיץ לימון3 כפות שמן זיתחומרים לקפוצ'ינו חציל:1 חציל50 מ"ל שמנת מתוקהמלח2 כפות מיץ לימוןאופן הכנת הגספצ'ו: מכניסים את כל המוצרים למעבד מזון עד שתיווצר מחית חלקה. מסננים. אופן הכנת קפוצ'ינו חציל: קולים את החציל על אש גלויה. מקלפים ומכניסים למעבד מזון. מוסיפים שמנת, מלח ומיץ לימון עד שמקבלים מחית חלקה. מקציפים בעזרת מקצפה ידנית או בעזרת פיפון. אופן הגשה: ממלאים 3/4 כוס מרטיני במרק. מניחים את הקציפה מעל המרק בכוס המרטיני, ומגישים.

חומרים לגספצ'ו:
2 עגבניות אדומות
1 פלפל אדום
מלח
פלפל
2 כפות מיץ לימון
3 כפות שמן זית

חומרים לקפוצ'ינו חציל:
1 חציל
50 מ"ל שמנת מתוקה
מלח
2 כפות מיץ לימון

אופן הכנת הגספצ'ו:
מכניסים את כל המוצרים למעבד מזון עד שתיווצר מחית חלקה. מסננים.

אופן הכנת קפוצ'ינו חציל:
קולים את החציל על אש גלויה.
מקלפים ומכניסים למעבד מזון.
מוסיפים שמנת, מלח ומיץ לימון עד שמקבלים מחית חלקה.
מקציפים בעזרת מקצפה ידנית או בעזרת פיפון.

אופן הגשה:
ממלאים 3/4 כוס מרטיני במרק.
מניחים את הקציפה מעל המרק בכוס המרטיני, ומגישים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר