חומרים לגספצ'ו:
2 עגבניות אדומות
1 פלפל אדום
מלח
פלפל
2 כפות מיץ לימון
3 כפות שמן זית
חומרים לקפוצ'ינו חציל:
1 חציל
50 מ"ל שמנת מתוקה
מלח
2 כפות מיץ לימון
אופן הכנת הגספצ'ו:
מכניסים את כל המוצרים למעבד מזון עד שתיווצר מחית חלקה. מסננים.
אופן הכנת קפוצ'ינו חציל:
קולים את החציל על אש גלויה.
מקלפים ומכניסים למעבד מזון.
מוסיפים שמנת, מלח ומיץ לימון עד שמקבלים מחית חלקה.
מקציפים בעזרת מקצפה ידנית או בעזרת פיפון.
אופן הגשה:
ממלאים 3/4 כוס מרטיני במרק.
מניחים את הקציפה מעל המרק בכוס המרטיני, ומגישים.