מרק מנגולד, תרד ולימון

מצרכיםחצי ק"ג תרד טריחצי ק"ג עלי מנגולד/סלק4 לימונים2 בצלים5 כפות שמן זית1 כרישה15 שיני שום שלמות1 ליטר ציר עוף או ירקות1 כף סוכרמלח, פלפלאופן ההכנהלקצוץ את הבצל ולאדות בסיר עם שמן זית עד להזהבה.לקצוץ גס את עלי התרד והמנגולד, להוסיף לסיר ולטגן במשך דקה לאידוי הנוזלים.להוסיף את כל שאר המצרכים.לבשל במשך חצי שעה על אש נמוכה ולהגיש.

מצרכים
חצי ק"ג תרד טרי
חצי ק"ג עלי מנגולד/סלק
4 לימונים
2 בצלים
5 כפות שמן זית
1 כרישה
15 שיני שום שלמות
1 ליטר ציר עוף או ירקות
1 כף סוכר
מלח, פלפל

אופן ההכנה
לקצוץ את הבצל ולאדות בסיר עם שמן זית עד להזהבה.

לקצוץ גס את עלי התרד והמנגולד, להוסיף לסיר ולטגן במשך דקה לאידוי הנוזלים.

להוסיף את כל שאר המצרכים.לבשל במשך חצי שעה על אש נמוכה ולהגיש.


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר