מרק אפונה עם נקניקיות פיקנטיות

חומרים: 1 בצל בינוני2 כפות שמן זית 1 שומר2 גזרים1/2 ק"ג אפונה יבשה4 קבנוס חריפים קצוצים לקוביות קטנות2 פלפלוני צ'ילי3 גבעולי כוסברהאופן ההכנה: קוצצים לטבעות את הבצל ואת השומר, וחותכים את הגזר לקוביות קטנות. מטגנים בשמן את הבצל, השומר והגזר.אחרי כ- 4 דקות מוסיפים את הקבנוס, חתוכים לקוביות קטנות. ממשיכים לטגן עד שהקבנוס משחימים מעט.מוסיפים לסיר את האפונה היבשה ו- 8 כוסות מים. מוסיפים את פלפלוני הצ'ילי.ממליחים ומבשלים על אש בינונית בסיר מכוסה במשך שעה וחצי. קוצצים את הכוסברה לתוך המרק.מבשלים עוד כ-5 דקות והמרק מוכן. מגישים עם קרוטונים ומעט מיץ לימון שמוסיפים לכל צלחת.www.giacommo.net

חומרים:
1 בצל בינוני
2 כפות שמן זית
1 שומר
2 גזרים
1/2 ק"ג אפונה יבשה
4 קבנוס חריפים קצוצים לקוביות קטנות
2 פלפלוני צ'ילי
3 גבעולי כוסברה

אופן ההכנה:
קוצצים לטבעות את הבצל ואת השומר, וחותכים את הגזר לקוביות קטנות.
מטגנים בשמן את הבצל, השומר והגזר.
אחרי כ- 4 דקות מוסיפים את הקבנוס, חתוכים לקוביות קטנות.
ממשיכים לטגן עד שהקבנוס משחימים מעט.
מוסיפים לסיר את האפונה היבשה ו- 8 כוסות מים.
מוסיפים את פלפלוני הצ'ילי.
ממליחים ומבשלים על אש בינונית בסיר מכוסה במשך שעה וחצי.
קוצצים את הכוסברה לתוך המרק.
מבשלים עוד כ-5 דקות והמרק מוכן.
מגישים עם קרוטונים ומעט מיץ לימון שמוסיפים לכל צלחת.

www.giacommo.net

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר