מרק עגבניות איטלקי – פאפא אלפומדרו

חומרים:1 ק"ג עגבניות חלוטות ללא קליפה6 שיני שום חתוכות דק לאורכןחופן בזיליקום טרי קצוץ½ כוס שמן זיתמלח, פלפל, סוכר – לפי הטעם½ ליטר מיץ עגבניות4-6 פרוסות לחם מפוררות½ כוס פרמז'ן מגורדתאופן ההכנה:יוצקים מעט שמן זית לסיר רחב.מוסיפים שום ומייד את העגבניות.מערבבים ומוסיפים תבלינים ומיץ עגבניות.מרתיחים ומנמיכים את האש.מבשלים כעשר דקות ומוסיפים פנימה את הלחם והבזיליקום.מגישים עם שבבי גבינת פרמז'ן מעל.המלצת הגשה: יוצקים את המרק לקערות אישיות.מעטרים בכף שמנת חמוצה וכמה עלי בזיליקום טריים.שף שבי בכר הוא מנהל מערך הקולינריה בבית הספר למלונאות ומקצועות האירוח, "תדמור"

חומרים:
1 ק"ג עגבניות חלוטות ללא קליפה
6 שיני שום חתוכות דק לאורכן
חופן בזיליקום טרי קצוץ
½ כוס שמן זית
מלח, פלפל, סוכר – לפי הטעם
½ ליטר מיץ עגבניות
4-6 פרוסות לחם מפוררות
½ כוס פרמז'ן מגורדת

אופן ההכנה:
יוצקים מעט שמן זית לסיר רחב.
מוסיפים שום ומייד את העגבניות.
מערבבים ומוסיפים תבלינים ומיץ עגבניות.
מרתיחים ומנמיכים את האש.
מבשלים כעשר דקות ומוסיפים פנימה את הלחם והבזיליקום.
מגישים עם שבבי גבינת פרמז'ן מעל.

המלצת הגשה:
יוצקים את המרק לקערות אישיות.
מעטרים בכף שמנת חמוצה וכמה עלי בזיליקום טריים.

שף שבי בכר הוא מנהל מערך הקולינריה בבית הספר למלונאות ומקצועות האירוח, "תדמור"

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר