ראשי מתכונים מסעדות יין חדש על המדף בתי קפה ברים זה טבעי כתבות אורח
 
 
מבצעים טעם עולמי פרסום הכרסום ספרי בישול תיירות Chip & Chips
 
מתכונים, מסעדות, בתי קפה, יין, ספרי בישול ועוד
 
למקצוענים צור קשר
 
חיפוש מסעדות     חיפוש באתר 
מתכונים
כתבות
  ראשי --> מתכונים - מרקים
מתכונים לסוכות
מתכונים - מרקים

מרק עגבניות איטלקי - פאפא אלפומדרו

מאת שף שבי בכר, ביה"ס תדמור


חומרים:
1 ק"ג עגבניות חלוטות ללא קליפה
6 שיני שום חתוכות דק לאורכן
חופן בזיליקום טרי קצוץ
½ כוס שמן זית
מלח, פלפל, סוכר – לפי הטעם
½ ליטר מיץ עגבניות
4-6 פרוסות לחם מפוררות
½ כוס פרמז'ן מגורדת

אופן ההכנה:
יוצקים מעט שמן זית לסיר רחב.
מוסיפים שום ומייד את העגבניות.
מערבבים ומוסיפים תבלינים ומיץ עגבניות.
מרתיחים ומנמיכים את האש.
מבשלים כעשר דקות ומוסיפים פנימה את הלחם והבזיליקום.
מגישים עם שבבי גבינת פרמז'ן מעל.

המלצת הגשה:
יוצקים את המרק לקערות אישיות.
מעטרים בכף שמנת חמוצה וכמה עלי בזיליקום טריים.


שף שבי בכר הוא מנהל מערך הקולינריה בבית הספר למלונאות ומקצועות האירוח, "תדמור"










    

תגובות מבית פנאיקס

פרסם איתנו | צור קשר | תנאי שימוש | הוסף למועדפים | קבע כדף הבית |
דורן תקשורת -כל הזכויות שמורות ל©
מנות ראשונות
מרקים
דגים
עוף
בשר
תוספות
דלי שומן
פסטה
סלטים
ירקות
פשטידות
קינוחים
מאפים
עוגות
משקאות
אחרים