מרק ירקות איטלקי עם פסטה

מתכון ל- 4-5 סועדיםחומרים:7 כפות שמן זית 3 גזרים חתוך לקוביות 2 קישואים חתוך לקוביות 200 גרם תרד חתוך לרצועות ¼ כרובית (לפרק לפרחים קטנים)3 יח' בצל ירוק קצוץ 5 גבעולי סלרי קצוץ ½ כוס אפונה ¼ כוס פטרוזיליה קצוצה ¼ כוס ריחן קצוץ (בזיליקום) 2 עגבניות קלופות וקצוצות 6 שיני שום קצוצות 1 כוס כרוב קצוץ 2 כפות רסק עגבניות 10 כוסות נוזל עוף (בויון) מלח ופלפל לפי טעם 200 גרם פסטה בצורות קטנות אופן ההכנה:מטגנים את הירקות עם שמן זית.מכסים את הסיר ומאדים למשך כ- 10 דקות.מוסיפים את רסק העגבניות ואת נוזל העוף ומביאים לרתיחה. מוסיפים את הפסטה ומבשלים על להבה נמוכה למשך חצי שעה.הצעת הגשה: אפשר לפזר עירית קצוצה מעל המרק.

מתכון ל- 4-5 סועדים

חומרים:
7 כפות שמן זית
3 גזרים חתוך לקוביות
2 קישואים חתוך לקוביות
200 גרם תרד חתוך לרצועות
¼ כרובית (לפרק לפרחים קטנים)
3 יח' בצל ירוק קצוץ
5 גבעולי סלרי קצוץ
½ כוס אפונה
¼ כוס פטרוזיליה קצוצה
¼ כוס ריחן קצוץ (בזיליקום)
2 עגבניות קלופות וקצוצות
6 שיני שום קצוצות
1 כוס כרוב קצוץ
2 כפות רסק עגבניות
10 כוסות נוזל עוף (בויון)
מלח ופלפל לפי טעם
200 גרם פסטה בצורות קטנות

אופן ההכנה:
מטגנים את הירקות עם שמן זית.
מכסים את הסיר ומאדים למשך כ- 10 דקות.
מוסיפים את רסק העגבניות ואת נוזל העוף ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את הפסטה ומבשלים על להבה נמוכה למשך חצי שעה.

הצעת הגשה:
אפשר לפזר עירית קצוצה מעל המרק.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר