מרק קרם קישואים

חומרים:2 כפות חמאה1 בצל לבן, חתוך לקוביות 2 שיני שום, פרוסות2 שורשי סלרי, נקיים וחתוכים לקוביות2 שורשי פטרוזיליה, קלופים וחתוכים לקוביות5 קישואים גדולים, חתוכים לרבעים1 כרישה (החלק הלבן בלבד), חתוכה לקוביות1 ליטר חלב 1 ליטר ציר ירקותמלחפלפל לבןאופן הכנה:1. מעמידים סיר על להבה נמוכה, וממיסים את החמאה. מגבירים את הלהבה לבינונית, מוסיפים בצל, שום, סלרי, פטרוזיליה, קישואים וכרישה, ומאדים במשך כ-4 דקות.2. מוסיפים חלב וציר הירקות, ומבשלים עד שהירקות מתפוררים מעט. מכבים את האש ומקררים.3. טוחנים את המרק עד לקבלת מרקם אחד וקטיפתי. מתבלים במלח ופלפל לבן. טועמים ובמידת הצורך מתקנים תיבול.המתכון במסגרת פרויקט מתכוני מרקים לחורף ביוזמת אתר המסעדות 2eat

חומרים:
2 כפות חמאה
1 בצל לבן, חתוך לקוביות
2 שיני שום, פרוסות
2 שורשי סלרי, נקיים וחתוכים לקוביות
2 שורשי פטרוזיליה, קלופים וחתוכים לקוביות
5 קישואים גדולים, חתוכים לרבעים
1 כרישה (החלק הלבן בלבד), חתוכה לקוביות
1 ליטר חלב
1 ליטר ציר ירקות
מלח
פלפל לבן

אופן הכנה:
1. מעמידים סיר על להבה נמוכה, וממיסים את החמאה. מגבירים את הלהבה לבינונית, מוסיפים בצל, שום, סלרי, פטרוזיליה, קישואים וכרישה, ומאדים במשך כ-4 דקות.
2. מוסיפים חלב וציר הירקות, ומבשלים עד שהירקות מתפוררים מעט. מכבים את האש ומקררים.
3. טוחנים את המרק עד לקבלת מרקם אחד וקטיפתי. מתבלים במלח ופלפל לבן. טועמים ובמידת הצורך מתקנים תיבול.

המתכון במסגרת פרויקט מתכוני מרקים לחורף ביוזמת אתר המסעדות 2eat

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר